Vajon létezik-e?
  • Nh Shevits
    Megjött a rangidős hormon-szabályzó ügyeletes, halld hát az Úr szavait kedves Tarajos Sül barátom:

1) a csajok max jeleket küldenek odamenni sosem fognak, az a te dolgod.
    2) csipkebokorvessző
    3) osztálytárssal kezdeni bukta. negyedik év-végén esetleg mert akkor már mindegy ha koppansz. (ennek ellenére most én is osztálytárssal kezdtem, de nem úgy látom hogy össze fog jönni.)
    4) ki az az utolsó mohikán aki villanyszerelőnek megy és csajból van?
    5) a beszólogatásról annyit hogy előtte normálisan is beszélned kell vele és mutatnod hogy bírod a fejét, utánna elkezdheted minden faszsággal oltani/osztani/adogatni/basztatni amit még értékel is , tehát ha nem borotválja a hónalját akkor ne szólj be neki hogy "Bazdmeg degáz a hónaljkutyád!!!"
    6) pl kiállnék mindig szoban felelni,ő meg mindig rámnézne! - ezt melyik Stephen King regényből vetted? nem őrülj már meg mi ez a hülyeség? 3 percig szakadtam ezen a mondaton. Felelésnél a szövegre figyelj ne arra hogy ki néz, mert akkor azthiszed majd hogy mindenkinek bejössz.
    7) legyél érdekes, ne olyan mint a többiek. viselkedj furán de nem idiótán. a csajok buknak a fura emberekre. én is a fura csajokra
    8) jó tanulást.

Köszönjük figyelmüket, ennyi volt mára a jótanácsbonbon , következő heti témánk a kórházprivatizáció hatása a marketing managerek szexuális életére.