Vajon létezik-e?
-
Nyarlathotep #1597 scheri!
Elolvastam amit írtál, hogy mi is történt veled. Véleményem szerint te egyáltalán nem szereted azt a lányt, ha szeretnéd, akkor nem csinálnál vele ilyeneket. Persze rá lehet fogni, hogy vissza akarod kapni, meg ilyen baromságok, csak ez egyáltalán nem igaz! Te most azért pedálozol, mert félsz, hogy sokkal jobbat fog nálad találni, és ez nem szeretet! Le merném fogadni, hogy naponta többször hívod, sms-eket küldözgetsz neki, kimész elé, stb... itt az a baj, hogy ez már zaklatás. Ő nem a te tulajdonod! Képzeld magad a helyébe. Kért töled egy kis időt, de te mit csinálsz? Hivogatod napota többször, kimész elé, hogy "véletlen találkozzatok", elvárod, hogy írjon neked "hogy vagy?" üzeneteket emberiségből? Tudod milyen érzeseket csalogatsz ilyenkor elő egy emberből? Szánalmat, és utálatot! Elérted, gratulálok! Akár hiszed akár nem, az ember képes egyik pillanatról a másikra beleszeretni egy másik emberbe, és kiszeretni belőle. Ez tény. Ennyi.
Olvasgattam más emberkék hsz-eit, hogy a mai lányok így meg úgy. Régebben a lányok, a 60-70-es években, amikor még nem volt ennyi nemi betegség, akkor sokkal, sokkal durvábbak voltak mint ma! Akkor havonta volt 5-6 pasijuk, nem egész eletükben! Mellesleg, milyen jogotok van egy lányra, aki szeretné fejleszteni a sexuális életét lenézni? Miért ne lehetne nekik is egyéjszakás kapcsolatuk? Ja, mert ti féltékenyek vagyokt, mert nektek soha nem volt, és nem is lesz? Bocs! Nem kell ehez semmilyen barátnők rábeszélése, meg ilyen baromságok!
Nekem ez a véleményem.