Vajon létezik-e?
-
scheri #1562 Ma kicsit megint gondolkoztam.Szóval utóbbi időben kiábrándult belőlem ami nemrég tört ki belőle a vasárnapi elküldésével (az 1.hsz-m ebben a topicban).Mondott okokat amiket nem látott bennem (ott is írtam) és említette hogy van kialakulója.Na most (ott is írtam) hogy eddig nem ilyennek ismertem hogy ilyen könnyen feladjon mindent pláne másért és hogy valszeg azt látta meg a másikban amit bennem jelenleg nem és hogy ezt akkor 1 fellángolásnak láttam (ezt is írtam).Mint kiderült tegnapelőtt hogy ezt az illetőt elutasította (nem hazudott).Elképzelhetőnek tartom hogy 2hete vasárnap hozott 1 gyors határozatlan döntést (amit láttam rajta) amit később (lehet 1-2 nap vagy 1 hét) jobban elgondolkodott a dolgon hogy mit is csinál valójában.Lehet segítséggel vagy magától de biztos elgondolkodott mert akkor nem utasította volna el az illetőt hiszen ha nem látott már bennem semmit (de azt a másikban igen) akkor mire várjon.Majd megengedte hogy módjával körülötte lehetek.Szóval lehet a sok agyalás miatt de most valahogy úgy látom hogy mintha valóban gondolkodna mert ha valóban komolyan gondolja hogy elutasít akkor azt már mondta volna (de azt mondta nem tudja mikor jár le a pár7) és a kialakulóba is belement volna engem pedig kirekeszt hogy könnyebben felejtsen.Rosszul gondolom?