Vajon létezik-e?
  • Prof William
    Na áljon itt az én példám.

Gőzöm sincs hogyan, de elrángattak valami low iq bulira. Mi a fenét keresek itt? -nézek körbe.

Egy csapat iq-lájtos tökrészeg egyén rázza magát valami rohadt béna zenére, (kigyúrt macsóállatok aranyláncban+a plázacicáik) miközben pár helyen valamu kezdeleges habgépből dőla hab. (Félreértések elekülésae végett. Szeretem a bulikat, de eztényleg egy nagyon sz*r buli volt.)

Na ott bámulok ki a felyemből az asztalnál. A lényem egy része még élvezi is a dolgot. Ritkán lehet ennyi állatot természetes környezetbem megfigyelni. :)

Na sé ekkor felfigyelek egy nagyon helyes lányra. Rövid frizura, kedves kis arc.Minimális smink. (Az ott lévők nagy részét ha szerintem leöntötték volna valamivel szétolvadtak volna.) Az esetem. Az arckifelyezése nagyon hasonló az enyémhez. Unotság, némi hitetlenkedés, meg némi szórakozotság. Az a MI-a-fenét-keresek-itt? arc. Két plázacia ült melette és magyarázak neki, (hú az de jó pasi. meg az maeg az) Nem valami nagy lelkesedéssel halgatja őket.

Na ciccák el, gondoltam eljöt az én időm. Úgy éreztem nem hagyhatom ki az alalmat.
    Odaülök az asztalhoz. A lány szomorúan felnéz(ki az már megint) majd kellemesen meglepődik, hogy nem egy macsó-arc ült le mellé.

És ugyebár az első beszélgetés.

- Szia! Szörnyű ez a buli nem?
    - Borzalom.
    - Te más vagy. - gőzöm sincs miért mondtam ezt, de a lány tényleg más volt. Jól is esett neki.
    - Kösz.
    - Nem lehet így beszélgetni. Sétálunk eggyet?
    - Persze!

Sétáltunk egy jót az éjszakában. Beszélgettünk. Találtam egy csndes kis bárt (Isten keze.) ott folytattuk. Mire reggel 5 lett. (Akkor kellet talákozni a baátaival) Kellemesen becsíptünk és a telefonszémcsere is megtörtént.

Ez 2 hónapja volt. Azóta a barátnőm.