Elolvastam minden hozzászólást, azért ez se rossz teljesítmény! :)
Nem akarok vitát kezdeményezni, ezért megpróbálok finoman fogalmazni, semmi személyesekedéssel. Első dolog, mind a konzolt, mind a pc-t szeretem, mindkettőnek megvan az előnye-hátránya.
Egy a lényeg, szóljon bárki, aki úgy érzi nincs igazam:
- aki csak játszani akar,vegyen konzol-t (nem kérdés)
- aki nem játszik: pc (vagy más alternatíva)
- játszik és másra is használja a gépet: pc (pénzesebbeknek +konzol is)
Röviden ennyi!
Itt jön a lényeg:
Írtátok, hogy a ps3 gazdaságosabb "befektetés" a játékra, mint egy pc! Összehasonlításul vegyünk mondjuk úgy a ps3-at kb. 200 ezerért, a pc-t 500 ezerért. És vegyünk engem, rövid számolással:
ps3: 200 ezer pc: 500 ezer
Ez a játék terén a ps3-at messze előbbre teszi, jogosan. De a gépemet használom: net-re, 3d, adatbázis, levelek, szövegsz., táblázatk., programozás, dvd, fotó, mobilra cuccok, zeneszerk., nyomtatás, stb.! Szóval elég sok mindenre, ebből a játék nálam 30-40%-ot tesz ki. ezért nem veszek 200 ezerért gépet. Mert akkor vehetnék mindenre drága gépeket, a fotózáshoz 100-ért dig. fényképezőt, nyomtatáshot 120-ért lézernyomtatót, stb.) Mindenre nem költhetek ennyit. Az az 500 ezres gép viszont nagyon jó megoldás mindenre, ár/felhasználhatóság arányban verhetetlen minden konzollal szemben!
Egyébként meg ne a ps3-at hasonlítsátok össze a mai gépekkel, az még meg sem jelent, a mai gépek teljesítményét egy ps2-höz lehet hasonlítani, azt lehet kapni! A PC-k már elég régen alázzák azt, majd megjelennek a köv. konzolok, akkor ők lesznek a legjobbak, majd a pc behozza, és ez így fog menni még elég sokáig.
Ui.: Ha valaki csak játszani akar (semmi mást), az vegyen konzolt, pc-t nem érdemes csak erre a célra