ki,mit tud róla?
  • dronkZero
    #74
    Na tessék szépen lassítani kicsit! Egyrészt nem fizet nekünk senki azért, hogy itt ismeretterjesszünk, úgyhogy nem hiszem, hogy elvárása lehetne itt bárkinek bárkivel szemben.

    Másrészt nemár, hogy minden dolgot, amit valaha leírtak cáfolni kelljen már! Kis Herceget is cáfoljuk tudományosan?

    Amit linkeltél, az egy szép anekdotagyűjtemény. Ha igaz, akkor a felsorolt orvosok miért hagyták hazamenni, miért nem vizsgálták meg? Ha meg nem igaz, akkor nincs miről beszélni... Nem értem viszont, hogy bármelyik esetben mi közünk az egészhez? Én speciel egy szavát sem hiszem, mert most hallok ilyenről először. Kell még pár forrás a jelenségről, mielőtt kikerül a hoax-dobozból.

    Annyi fárasztó marhaságot képesek kitalálni az emberek, hogy nem lehet mindent egyesével cáfolni. Ha meg egyedi esetről van szó, akkor meg eleve lehetetlen a cáfolat, max úgy, hogy személyesen megkeresed az illetőt. Én nem fogom a kedvedért megkeresni az 1890-es években praktizáló Dr. George Gould-ot, és megkérdezni, hogy akkor hogy is volt ez. De még az sem érdekel, hogy létezett-e egyáltalán. Az információ nem szokványos, a forrása több, mint gyanús, úgyhogy egyelőre ott tartunk, hogy én ennek a leírásnak nem hiszek, győzz meg, hogy létezik a jelenség egyáltalán, mielőtt komolyan beszélgetni kezdünk róla!

    Meg egyébként fárasztó, hogy amint elkezdünk beszélgetni egy témáról, bedobsz egy másik, homlokegyenest különbözőt. Ha akarsz róla beszélgetni, akkor tedd, ha nem, akkor ne hozd fel! Köszi.