waterman#19
OFF
mindenkitől először is bocsi. ez tök Off-topic, de mi az, "hogyha láttál már egymás mellett ati meg nvidia kártyát akkor tudod, hogy mi a jó.." az életem 93%-át linux alatt töltöm, linuxos driverekkel, nem tudom hogy ez mennyire játszik közre de az én tapasztalatom: volt egy matrox marvel g400 tv - nevű kártyám, egyedül azért cseréltem le mert a 3d nem ment neki, különben eszeveszetten jó 2d-s kép!! driver - atomstabil. vettem egy 9550-es atit. a kép nagyon szép, életteli színek driver - 3d-ben win alatt bugos mint disznó. linux alatt 2d-ben matrox minőségű, tökéletes. mivel szerettem volna játszani a nyáron néha ezért kölcsönkértem/kaptam egy nvidia alsókategóriást: driver jó. de a képe, könyörgöm majd kifolyik a szemem, mert egyszerűen 2d-ben homályos, mintha zsíros lenne a monitor. ezek az ÉN tapasztalataim.
szóval szeretnék megkérni mindenkit, hogy ne csak azt mondja, hogy neki melyik van, meg milyet vesz "mert látod a különbséget...", de írjátok meg, hogy mi a különbség.. köszi. ha nagyon off topic lettem volna mégegyszer bocsi. biztos vagyok benne, hogy az sg fórumban már lerágott csont a téma (- de csak a híreket van időm átböngészni, meg röviden a hozzászólásokat). bár nem hiszem, hogy a 2d-s minőség alapján indul neki mindenki a vásárlásnak(nekem az a legfontosabb, de a pénzemért elvárom, hogy néha élvezhető minőségben játszak is egy pc-gamet). köszi a válaszokat!
ON