Az ATI szerint az új grafikus chipek minden eddiginél gyorsabbak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ATI POWER!!!!!!!!!
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
Azt hiszem, nagyon jó vagyok az ágyban. Ugyanis a nõk mindig azt kérdezik, nem lehetne-e, hogy tovább csináljam?
Aki hülye, haljon meg.
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
Hátrányban lehet egy játékos egy multimeccs alatt, ha a célpontokat nem látja olyan tisztán, fõleg, ha nagyon messze vannak egymástól. Amikor gyengébb gépem volt, nyomtam a Call of Duty-t, de inkább visszavettem sokmindent a szépség oltárán feláldozva, csak hogy nagyobb felbontásban jobban leszedjem a többieket.
Egyébként az meg tényleg hülyeség, hogy aki látta mindkét kártyát, akkor annak nem kell ecsetelnem, stb... Ez hülyeség, nem mindegy milyen 2 kártyát teszel egymás mellé. Ez is, az is nyerhet. Mindkettõ csinál jobb és rosszabb kártyákat. Ki milyet választ, úgy tud ítéletet mondani.
A cikk elég semmitmondóra sikeredett megint, az információtartalma a 0-hoz közelít. De a mondanivalójához annyit tennék hozzá, hogy legyen jobb ez a kártyájuk, az NVidia akkor bemutatja a saját kártyájának a "felturbósított" változatát, remélhetõleg adigra sikerül belõlük megfelelõ mennyiségût legyártaniuk. Majd ezután az ATI fogja a saját kártyájának az überebb változatát lobogtatni.
Valószínüleg ez így is lesz egy darabig, nekünk csak az a fontos, hogy a versenyhelyzet minél élesebb legyen, mert csak nekünk tesznek jót vele!
az sli-ben akkor látok jövõt, ha majd a GPU kezdi átvenni a CPU munkáját és egy helyi micro-gridet alkotva a csipri csupri apró gépek is erõmûvekké válna a GPU-ban rejlõ hatalmas kapacitásokat kihasználva.. addig meg: 1024*768 rulZ!😊😊
(nem akartam feldühíteni senkit😊)
\"The voices are back... Excellent.\"
mindenkitõl elõször is bocsi. ez tök Off-topic, de mi az, "hogyha láttál már egymás mellett ati meg nvidia kártyát akkor tudod, hogy mi a jó.." az életem 93%-át linux alatt töltöm, linuxos driverekkel, nem tudom hogy ez mennyire játszik közre de az én tapasztalatom: volt egy matrox marvel g400 tv - nevû kártyám, egyedül azért cseréltem le mert a 3d nem ment neki, különben eszeveszetten jó 2d-s kép!! driver - atomstabil. vettem egy 9550-es atit. a kép nagyon szép, életteli színek driver - 3d-ben win alatt bugos mint disznó. linux alatt 2d-ben matrox minõségû, tökéletes. mivel szerettem volna játszani a nyáron néha ezért kölcsönkértem/kaptam egy nvidia alsókategóriást: driver jó. de a képe, könyörgöm majd kifolyik a szemem, mert egyszerûen 2d-ben homályos, mintha zsíros lenne a monitor. ezek az ÉN tapasztalataim.
szóval szeretnék megkérni mindenkit, hogy ne csak azt mondja, hogy neki melyik van, meg milyet vesz "mert látod a különbséget...", de írjátok meg, hogy mi a különbség.. köszi. ha nagyon off topic lettem volna mégegyszer bocsi. biztos vagyok benne, hogy az sg fórumban már lerágott csont a téma (- de csak a híreket van idõm átböngészni, meg röviden a hozzászólásokat). bár nem hiszem, hogy a 2d-s minõség alapján indul neki mindenki a vásárlásnak(nekem az a legfontosabb, de a pénzemért elvárom, hogy néha élvezhetõ minõségben játszak is egy pc-gamet). köszi a válaszokat!
ON
\"The voices are back... Excellent.\"
"Egyrészt nézzétek meg mennyi minden támogatja, mennyire bugosan, és mennyibe kerül?"
1. Az új driver óta minden támogatja, mivel minden egyes EXE-re be lehet állítani hogy milyen módon futtassa az SLI.
2. Én már az atyaúristennel is játszottam és még semmivel nem volt SEMMILYEN hiba. Még a gyanúja sem!
3. Ez igaz 😊
www.mvktech.net
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Na ezt magyarázza meg nekem valaki ha tudja. Egyébként mindenki azt vesz amit akar!!!
Most egy 9500 van, és legközelebb már csak kompletten cserélek.
(Sõt, összvér alaplapon még PCIE+AGP verzióban is!)
És szintén tudni lehet, hogy ellentétben az ATI állításával mûködik I945/955, és NForce 4 alaplapban, meg mint amlítettem még az ALI összvér alaplapjában is.
Csak szerintem annyira életképes dolog, mint az SLI.
(Egyrészt nézzétek meg mennyi minden támogatja, mennyire bugosan, és mennyibe kerül?)
Igaz a Crossfire-hez nem kell külön támogatás.
hol a duál kártyás ATI megoldás?
sehol.
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Aki látott már egymás mellett két gépen GF vs. ATI-t, az tudja, hogy miért veszek utóbbit...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ahhoz hogy az "az ágazatban eddig nem látott sebességeket" érjenek el, elég ha 1%-ot vernek rá a 7800-akra.
Szal konkrétum egy szál se...
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Én már nagyon várom.