fapapi#61
Nem tudotom hány éves lehetsz öcsém, de te biztosan éjjel nappal a pc-s játékokkal szenvedsz. Olyan kérdéskört feszegetsz amit a mai szociológusok a kor betegségének hívnak Joggal!
És légyszíves ne próbál meg összehasonlítani egy Jókai regényt egy játékkal. Aláírom vannak építő jellegű játékok, de többnyire nem ez a keresett, hanem az agresszív és butító fajta. A mostani szülök nagyrésze igen csak le van maradva ilyen téren és sztem azt se tudja mit vesz meg a gyerekének. Ha meg tudja akkor olyan is az a szülő!!! A lényeg hogy ne kelljen már neki törödnie a gyerekkel, ne kelljen felolvasni neki, elvinni munka után sétálni, beszélgetni vele esetleg közös játékot játszani.Ha bennt van a szobában még aggódni sem kell hogy merre kujtorog.
Igen amit te mondasz a lakotelepi gyerekekről abban van némi igazság, de sztem az hogy ők ilyen vadul és ostobán játszanak annak nem a számítógép hiánya az oka!!!!!!!! :)))
Angolul megtanulni a számítógépről????
Persze a szaknyelvet el lehet sajátítani. Ez nagyon szép dolog, 1 pont a korai géphasználók javára! :)
Abban egyetértek, hogy az emberiség fejlődése tényleg a gyerekekben rejtőzik (lehet rosszul értelmeztem a burkolt üzeneted sajátságos megfogalmazását) bár azt is be kell látni hogy ez egy elkorcsosult fejlődés hiszen a gyerekek nem mindig építő jellegű (sőt) információkhoz jutnak a játékok álltal.