11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • Kmarha
    Huhhhuuu.. :D Akkor szerintem, ha nem végzel a 24-el január 29.éig, akkor félre is teszed a PB-t egy időre :)

(emlékszem anno nagyon tetszett a 24 első évadja.. aztán megnéztem az utolsó részét, és csak ültem a TV elött motyogva valami ilyesmit: "Ezt nem hiszem el.. nem hiszem el...". Koleszban gyorsan beszereztem a 2. évadját, és nekiálltam nézni. Talán már az első rész kenterbe verte az egész első évadot, és nem akartam elhinni, hogy ennél durvább lehet még. Gondoltam majd szépen ellaposodik a közepe felé. De nem. Egyre jobban és jobban sokkolják a nézőt, ebben még a Prison Break sem érhet a közelében sem. Egyszerüen minden része egy új teljes film volt.. nem is tudom elképzelni, hogy képes valaki ilyen forgatókönyvet végignézni.

Aztán mikor azt vettem észre, hogy az egész hetem a 24-el telt el, megfogadtam, hogy tartok egy kis szünetet, és majd a 3. évadot szépen hetekre beosztom. Nos ezt ott rontottam el, hogy megnéztem a 2. évad utolsó részét.

Na én ott úgy voltam, hogy most lefejelem a monitort. Rohanás, DVD vásárlás, 3. évad kiírása haver gépéről, és már ültem is le, hogy folytassam tovább a következő évaddal :D Szerintem nem is ettem, aludtam azokba a hetekbe, napokba. De hogy suliba nem jártam be, azt biztos :D Szóval csak hajrá :D)