A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
Összességében fogok véleményt alkotni. :)
Először is akinek nem tetszik az ne nézze erre szerintem nem kell reagálni.Én nagyon szeretem ezt a sorozatot s már írta más is,hogy lényegtelen, hogy az utolsó percig reális e vagy sem.SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mert persze, hogy vannak hibák benne, pl. nekem az tűnt fel, hogy Schofield-ék után vagy 6-an indultak, mégis csak Mahone követte őket.Mármint becsukták az ajtót de nem hiszem, hogy a 6 kiképzett ember csak toporog a bezárt ajtónál...Szóval ilyeneken nem kell fennakadni.
T-bag szerintem is jó karakter, hiba lenne kiírni a sorozatból!S valaki írta, hogy hogyan szed fel egy nőt?!Erre mit lehet mondani?Nem egy Jessica Albát szedett fel, szóval simán fel lehet szedni egy ilyen kiéhezett, megkeseredett nőt csak hozzáállás kérdése.Egy kis kedvesség kellett, s mint tudjuk T-bag tud nagyon kedves lenni. :)
Bellick meg előzetesben van egyenlőre.Viszont az tetszett, hogy ugyanúgy távolodott a kamera mikor már a cellában volt, mint az első évadban Michael-ről. :P
Szerintem is újra csúcsponton van a sorozat!!Nagyon várom a következő részt bár még soká lesz sajnos. :(