A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
Altalaban kedvelem a fiatalabbak tarsasagat es altalaban jol megertem magam velük, mert emberszamba es egyenrangunak veszem öket.
Mostanaban kezdem realizalni, hogy talan megsem kellene többet idejarnom, mert kezd egyre nagyobb lenni a szakadek. Ami meg mindig nem lenne nagy baj.
A baj az, hogy en hiaba feltetelezem, hogy kepesek önnalloan gondolkodni es belatni, ha masnak igaza van, ha ez nem igy van. A valosagban könyebb ignoralni az ilyesmit, mert max mosolygok egyet, ha latom, ki mondja. Itt nem tudom megtenni, mert nem latom, ki mondja.
A te apukad valoban ismer teged szemelyesen, es ezert kezel ugy mint egy gyereket. En regota jarok erre a forumra es mindenkit ugy kezeltem, mint egyenrangut, mert nem latom azt, hogy ki van az iromanyok mögött.
Mostanaban azon kapom magam, hogy egyre többször nezem az infoban, ki hany eves, es utana megertöen bolintok.
A problema tovabba az, hogy a neten sajnos nem tudok olyan helyre menni, ahol egy 14 eves iskolas ne tudna leugatni egy 50 eves fizikaprofesszort.
Tehat ket valasztasom van. Vagy nem jarok erre a forumra többet, vagy megprobalom magamban tartani a hozzaszolasaimat.
Sajnos a prison breakröl nem sok helyen lehet dumalni komolyan. Bar en itt mar ugysem szolhatok semmit, mert egyböl le leszek ugatva, szoval asszem megprobalom az sg-t ezutan kihagyni az eletemböl.