11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • Hunnenkoenig
    Bazeg, nem igaz, hogy nem tudod megerteni.

Take down=leszedni.

ha azt irom: "leszedni" az nem egyenlö a "lelöni"-vel.

Ha azt egy granatvetöröl szolo szakdolgozatban azt irom: a masodik vilaghaboruban a bmx biciklis postast volt a legnehezebb leszedni, akkor egyertelmü, hogy arrol van szo, hogy azzal a granatvetövel lelöni.

Es igen: 37 eves tapasztalat az elet minden teren. Es ha azt hiszed, hogy nem szamit, mert te mar most mindent tudsz, akkor majd beszelgessünk 20 ev mulva.

En nem vitatkozom. Föleg nem olyanon, amihez nem ertek. A repülögepekröl nem vitatkoztam, mert nem ertek hozza. Megmondtam, majd megkerdezem (es igen, en valoban ismerek pilotat, aki igaz mar nem repül, hanem egy repülöter igazgatoja, de egesz eleteben vadasz es utasszallito repülögepekkel foglalkozott).

Es akkor is, ha nem vagy hajlando beismerni, hogy nekem 20 evvel több tapasztalatom van, es ezert meg en vagyok a hülye, akkor sajnallak.

Majd mikor olyan leszel, mint amilyennek most engem tartasz, akkor fogsz csodalkozni.