A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
Hát ahogy kedvenc dokink is mondani szokta: "Mindenki hazudik". Én speciel nem fűznék túl nagy reményt egy vadidegen, átvert, majd meglőtt gengszer szavaihoz. Az életéért cserébe - amolyan zsiványbecsületként - megkapta a pontos koordinátákat és az időpontot. És ez volt a legtöbb, amit tehetett a szökevényekért. Amikor utána bevitték a kórházba, és ott elkapták - tudod, lőtt sebet azonnal jelenteni kell a személyzetnek, akár én lőttem lábon magam, akár nem - és feltehetően előkerült egykét körözési plakát, régi, el nem feledett esetek, stb... Szóval ott abban a szituban nagyon hülye "gengszernek" kellene ahhoz lenni, hogy egy vadidegen fickónak falazzak, aki nem elég hogy nem teljesítette a megállapodás rá eső felét, még le is lőtt... Arról nem beszélve, hogy ez egy olyan adu a hatóság felé, amivel lehet alkudozni. Más kérdés, hogy az ilyen alkuk általában a szemétkosárban végzik ;]
De mondom, lehet én vagyok pesszimista, vagy paranoid, vagy bármi, de én egy percig sem bíztam volna az ombre szavaiban (a hallgatást illetően), ha én ott lettem volna.