11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • PiszkosFred
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

[i]"Szerintem innen mindenki pezsgösüveggel a seggeben vegezte volna.."[/i]

Sosem tudom meg, hogy akkor en hogy viselkedtem volna. De attol a pillanattol, ahogy a ket hulye megszerezte a taskat, vegig az jart a fejemben, hogy a penzzel nem stimmel valami, es T-Bag trukkozott. En speciel arra gondoltam, hogy azok csak papirlapok, a felso reszen egy-egy valodi szazassal. Es mivel a ket smasszer nem nezte meg alaposan, ez a klisenek tuno akarmi lesz a poen, majd ezert fogjak gyorsan elvinni/kiszabaditani T-Baget a hazbol, meg a zsaruk elott. Aztan kiderul, nem igy lett. De ennek alapjan, en vegigneztem volna az osszes koteget, es akkor talan, hangsulyozom talan(!) megtalaltam volna a jeladot ;]

A reszrol annyit, hogy tetszett, es Fichtnert eddig is az egyik legjobb karakterszinesznek tartottam, legyen az mozifilm vagy tevesorozat, de meg igy is meglepett ez a telefonos monologja. Nalam ez volt a csucspontja ennek a resznek, egyszeruen bamulatos volt az, amit ott eloadott, mint szinesz.

Sara ha meghal, en is abbahagyom. Igaza van FLeK0nak, eddig szinte semmi extrat nem csinal, de valahogy megis kell hogy ott legyen a 45 percben, akar tobb jelenetben is. Mert Mahone-n es Scofielden kivul o az, aki 180° fordulatot vehet/vesz, es aki menet kozben alakul at, vagy jon ra dolgokra. Nekem hianyozna, annyira, hogy fel lennek haborodva ha itt erne veget Sara tortenete.

ui: nem lennek Kim helyeben... Egyre tobb ember szeretne darabokban latni, elobb-utobb valaki behajtja az igeretet, es akkor szegeny koreai baratunknak lefagy a mosoly az orcajarol. ;] Bar mar most is egyre eroltetettebb az a mosoly...