23172
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • FLeK0
    www.rtlklub.hu !
  • kuci06
    ma hányadik rész volt a tv-ben?(lemaradtam róla )
  • KeKKSZike
    Sziasztok!

Valaki megtudná mondani, hogy a mai RTL Klub-s rész az első évad hanyadik része?
  • Dynamic
    Nézzétek meg a képet a
    S01_E10(LOL) 13:22-nél
    és
    S02_E11(XOR) 20:22-nél

Ki veszi észre a különbséget?
  • nesster
    Ez tök jó :D:D:D
  • Dynamic
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Igen mondjuk az már tényleg túlzás, hogy T-Bag a 60 kilós testével egy élő tank.Ez a félkézzel elintézek mindenkit, már túlzás.Pedig simán meg lehetett volna azt csinálni, hogy valahogy váratlanul meglepi Geryt, hátulról lecsapja, szíven szúrja vagy mit tudom én.Vagy ötletes lett volna egy olyan megoldás is, hogy a lányokkal kikötözősdit játszik, és ahogy ott van kikötözve, beállít T-Bag:)Ebben a formában teljesen hiteles lett volna a dolog és nem az a képtelenség jött volna le, mint a filmben, hogy egy legyengült, félkezű, vézna ember lever egy 100 kilós, fitt melákot.
  • PiszkosFred
    Sose becsuld le egy pszihopata/orult erejet ;]
  • BlackShadow
    ami még rádob, h geary börtönőr volt, ergó megvolt az alapkiképzése, h elbánjon egy félkezű legyengült emberkével.. :)
  • Hunnenkoenig
    Filippino:

Born in Quezon City, Philippines, Lee is the oldest of three sons ...
  • Hunnenkoenig
    Szerintem az inkabb tibeti, mint koreai...
  • Lynx_TWL
    sajnos kell a szerelmi szál:(
  • ProGabe #6164
    jah,csak a filmekben...^^
  • zmeor
    hát nekem mind1 hogy meghal-e a sarah

jobb lenne ha igen mert akkor könnyeb lenne menekülniük..
    aztán meg a csaj a filmekben mindig csak galibát okoz..
  • mike0013
    engem rohadtul zavar, ahogy vigyorog
    annyira behúznék neki:D
  • scorpeeon
    Nemhiszem, hogy meghalna. Túl fő szereplő ahhoz, minden kezdésben is bennevan, hogy nézne ki ha most meghalna, kivágnák a kezdésből? Aligha. Másrészt amikor így ér véget egy rész (főleg most h egy főszereplőről van szó), sosem szokott az azutáni a legrosszabbul folytatódni. Sztem legalábbis nemnagyon volt még ilyen...
  • PiszkosFred

[i]"Szerintem innen mindenki pezsgösüveggel a seggeben vegezte volna.."[/i]

Sosem tudom meg, hogy akkor en hogy viselkedtem volna. De attol a pillanattol, ahogy a ket hulye megszerezte a taskat, vegig az jart a fejemben, hogy a penzzel nem stimmel valami, es T-Bag trukkozott. En speciel arra gondoltam, hogy azok csak papirlapok, a felso reszen egy-egy valodi szazassal. Es mivel a ket smasszer nem nezte meg alaposan, ez a klisenek tuno akarmi lesz a poen, majd ezert fogjak gyorsan elvinni/kiszabaditani T-Baget a hazbol, meg a zsaruk elott. Aztan kiderul, nem igy lett. De ennek alapjan, en vegigneztem volna az osszes koteget, es akkor talan, hangsulyozom talan(!) megtalaltam volna a jeladot ;]

A reszrol annyit, hogy tetszett, es Fichtnert eddig is az egyik legjobb karakterszinesznek tartottam, legyen az mozifilm vagy tevesorozat, de meg igy is meglepett ez a telefonos monologja. Nalam ez volt a csucspontja ennek a resznek, egyszeruen bamulatos volt az, amit ott eloadott, mint szinesz.

Sara ha meghal, en is abbahagyom. Igaza van FLeK0nak, eddig szinte semmi extrat nem csinal, de valahogy megis kell hogy ott legyen a 45 percben, akar tobb jelenetben is. Mert Mahone-n es Scofielden kivul o az, aki 180° fordulatot vehet/vesz, es aki menet kozben alakul at, vagy jon ra dolgokra. Nekem hianyozna, annyira, hogy fel lennek haborodva ha itt erne veget Sara tortenete.

ui: nem lennek Kim helyeben... Egyre tobb ember szeretne darabokban latni, elobb-utobb valaki behajtja az igeretet, es akkor szegeny koreai baratunknak lefagy a mosoly az orcajarol. ;] Bar mar most is egyre eroltetettebb az a mosoly...
  • Lynx_TWL
    nem értem azokat, akik az első évad "izgalmát" sírják vissza. ne mond már, hogy nem volt parás érzésed végig amikor leesett, hogy mire kell(et volna) a nitro... (én izgultam mint a geci:D + sucre belépője is kurvára tetszett)
    az első élvadban ugyanúgy voltak laza részek mint itt, csak elnéztek felette, és etalonnak tekintitek :)
  • scorpeeon
    De legalább vki törölje már azt a hsz-t! :)
  • Balázs 17
    aranyos kis rész volt:)

és emberek minek hasonlítgatni az első évadhoz?????????????
    2. évad, már nem börtönben játszodik, persze, hogy ez vkinek nem tetszik

bírom, hogy mindig kihoznak vmit vmelyik tetkóból:)
  • icewolf
    Ennek mondhatod... szted miért kapott hirtelen ennyi bünti pontot...
  • Kmarha
    spoooooooiiiiillllllleeeeeeeeeerrrrrr (még jó hogy a rágásnál tovább nem olvastam) :D
  • dave85
    [spoiler]Nekem is tetszett az epizód, persze továbbra sem közelíti meg az első széria színvonalát...
    Ami a T-Bag-es részt illeti, háááát.... elég érdekes, hogy hipp-hopp lerágja(?) a kezét,és már le is lép, de a legérdekesebb még mindig az, hogy hogyan sikerült egy pzsgősüvegeggel megölnie a nála sokkal jobb felépítésű, gyakorlatilag duplaannyi kézzel rendelkező Geary-t..... :D
    OK, talán a nagy meglepődöttség közepette megijedt a pszichopata, pedofil sorozatgyilkostól, de szerintem a fizikai fölényénk ezt akkor is ellensúlyoznia kellett volna...Mindegy...A sorozat ettől még jó, csak sajnos zavaró ez a sok apró "érdekesség"...
    A 3.évad a nézettség alapján egyre nyilvánvalóbbnak tűnik (bár tudtommal két évadra tervezték a sorozatot, persze mindenhol a pénz az úr), kiváncsi vagyok, mit hoznak ki az egészből... Jó lenne újra az első évad izgalmait átélni... :)[/spolier]
  • Alien
    Még 2 rész , utána 3 hónap szünet.
  • FLeK0
    még 2 lesz elvileg
  • nesster
    Baromi jó rész volt!
    T-bag-nek mi volt a kezébe? Csak a számla vagy valami más?
    Sucre nagyon jó volt amikor beugrott :D
    12. promojába elég vicces h Mahone ujra kocsiba van..
    Mi ez a ,,2 episodes,, felirat?

Jővőhéten 2x12 aztán szünet vagy még 13. is lesz?
    ui.: bocs h ilyen gyors volt a témaváltás :D
  • Lyan Kyj
    Soha nem gondoltam volna, hogy ásítozom majd PB nézése közbe...voltak jó jelenetek, de ez már egyáltalán nem olyan, mint amit első évadban láthattunk

• Hunnenkoenig
    Jo volt.

T-bag kezleragasa bennem is csalodast okozott.

Az, hogy elintezte Geary-t, az is eleg gaz, viszont nagyon jol jatszik a szinesz. Ahogy a szajaba veszi azt a cigit... halali!

Geary nem egy eszkombajn, azonkivül nem is szamit arra, hogy barmi is lehet a taskaban, valamint azon jar az agya, milyen kiraly csavo lesz ö most. Valszeg en sem kutattam volna at, mivel nem ereztem volna ra kenyszert. En sem vagyok egy eszkombajn.

A fotelbol amugy meg könnyü okosnak lenni utolag... Szerintem innen mindenki pezsgösüveggel a seggeben vegezte volna...
  • Lynx_TWL
    ámen
  • gameplusz
    Azért azt ne felejtsd el, hogy egy gyerekgyilkos pszihopatával állt szemben, lelki terror ezerrel :D
  • Kmarha
    hittem én már azt hogy ezt meg azt nem fogják kinyirni.. azt tessék, láss csodát :D
  • Lynx_TWL
    istenem ha sarat kiírnák a sorozatból az akkora lépés lenne, hogy letérdelnék és tapsolnék a készítők előtt:d (sajnos nem fogják:()
  • Munch
    Mielőtt még valaki megkérdezi, itt a felirat az újhoz: KATT.
  • BlackShadow
    sarah nem fog meghalni.. csak most jöttünk rá, h mire jó a kulcs :) és csak ő tudja, h van neki olyanja :)
  • FLeK0
    pedig 0 szerepe volt eddig
    besír minden 2. részben és zoomol a kamera ki-be rajta
    és ennyi
  • Munch
    Én Sarah nélkül 99%, hogy befejezném a sorozatot.
  • tnm #6140
    10 mp nem biztos, csak a vágással játzsottak... sztem ilyenkor a rendőr is még visszaszól diszpécsernek, hogy biztos, hogy onnan jött a hívás, mielőtt betöri az ajtót...
    asszem ezt most nem baj, hogy nem spoilereztem, mert az előző hsz nélkül úgy se érti senki... :)
  • precision
    T-Bag elmehet a kurva anyjába már :D A sorozat leggyengébb pontja T-Bag szereplése. Mégis mit képzelnek. Leszedi a kezét megint 10 másodperc alatt, ugy hogy egy csepp vér sem lesz a padlón, amit a zsaruk esetleg észrevennének. Beállít Geary -hez félkómásan, és Geary megrémül tőle...WTF? Adott volna TBag-nek egy sallert és kidőlt volna mint egy zsák. Ezzel szemben beparázik, és TBag frissen lerágott kézzel egy pezsgősüveggel elbánik egy egészséges 100kilós emberrel.... HIHETETLEN.
    Amúgy jó rész volt, izgalmas. Kellerman igazi patkány, alig várja az ember hogy kinyírja valaki. A köv. rész promojában látni hogy becsöngetnek hozzá miközben Sara szenved a kádnál. Nem tudni mi lesz, mindenesetre hatalmasat csalódnék ha Sara meghalna. Jó volt látni Michael vívódását a jó és a rossz között, újabb bizonyíték hogy ő sem tökéletes.
  • skristof
    a LOL os verzió nuke-olva lett..
    olvass is,ne csak írj
  • Solid Snake GH
  • Serpa
    "A PB csak holnap délután vagy este lesz kész. Sok a duma benne, nem is túl egyszerű és elegem is van a mai napból."

by Victorpictor