11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • PiszkosFred
    Szeretném, ha ezt az ügyet lezárnánk. Ez a komment is jöhetett volna msgben, de ha neked itt a publikban jobban esik, ez ellen sincs kifogásom, csak nem szeretném, ha untatnánk a többieket. Ezért elnézést a többiektől ezért a publikus válaszért, ez volt az utolsó. (remélem hamarosan lesz ignore funkció a fórumon, mászthev!) Elkövettünk egy hibát, amelyért fellázadtatok, és kiosztottatok minket, majd rohantatok az illetékes szervekhez. Oké. Beláttam a tévedésem, és ezentúl a hibázás legkisebb esélyét is kiírtom a kommentjeim kapcsán. Úgyhogy minden, ami a sorozattal kapcsolatos, spoilerbe írom, hiszen lehet hogy van aki le van maradva több héttel is. Nem fogok esélyt adni egy újabb felesleges vitára, hiszen amint látható, totálisan felesleges, és szélmalomharc (ajánlom tanulmányozásra az ide vonatkozó szólást, az internetes vita és a speciális olimpia párhuzamáról, melyet, tiszteletben tartva a többieket, nem idéznék, de úgyis ismeri mindenki). Nyertetek, meghajlok előttetek, és ezentúl alkalmazom azokat a dolgokat, amiket követeltetek rajtunk. És újfent elnézést, amiért esetleg belegázoltunk bárkinek is a lelkivilágába, és elrontottam volna az élményét a sorozattal kapcsolatban. Nem hiszem hogy történt ilyen, de nem tudhatom, ezért inkább elnézést kérek, az a biztos. Sorry!!

PS: Gyerekes vagyok? Nem hiszem. De hogy tudd: most épp' nem látod, de grimaszokat vágok rád, és a nyelvemet is kinyújtottam...