23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#5814 úgy lenne helyes, de az nagy spoiler lenne:) -
#5813 17:15 -> 17:18 -> 17:23 -> 17:56
Mindegy hagyjuk -
Cat #5812 Loptak a Szökés alkotói? -
#5811 tehetek en rola hogy kozbe senki nem irt semmit?
gondolod ha valaki ir valahova majd megvarja hogy arra vagy mas uzenetre reagaljon es utanna fog csak irni hogy tobb post ne legyen egymas felett?
felejtos... -
#5810 Máshol a dupla postért is ölnek.. :D -
#5809 egy kis fun a film elso evadjabol - asnak a torpek
egy kis romantica (michael + sara)
-
#5808 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
nem igy lenne helyes a banner?
http://fr0zen.tvn.hu/prisonbreak002.jpg
-
#5807 2/9
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
mondjuk az azert tetszett, hogy pici Lincoln megagyaltatta szegeny LJ -t csak hogy meg tudja menteni :P nem eleg a kettos gyilkossag, a javito, a fegyhaz, meg a feje is kap egy keveset :D
-
#5806 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
tenyleg :D
bocsiii - veletlen voooot'
http://fr0zen.tvn.hu/prisonbreak001.jpg
-
#5805 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!804?! -
#5804 ja többen is kérdezték: nem tudni még mire kellett a nitro -
angelus #5803 Nem kell velük törődni. Játszották a nagy észt, megszívta az egyik, erre most hisztiznek. Ennyi történt. Bár nem tom mit vesz annyira magára Piszkos Fred. Mindenesetre részemről a téma le van zárva.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Prison Breakbe szerintem alapkövetelmény h minden évad 13-ik részének végén Lincnek villamosszékben kell ülnie. :D :D
-
#5802 Szeretném, ha ezt az ügyet lezárnánk. Ez a komment is jöhetett volna msgben, de ha neked itt a publikban jobban esik, ez ellen sincs kifogásom, csak nem szeretném, ha untatnánk a többieket. Ezért elnézést a többiektől ezért a publikus válaszért, ez volt az utolsó. (remélem hamarosan lesz ignore funkció a fórumon, mászthev!) Elkövettünk egy hibát, amelyért fellázadtatok, és kiosztottatok minket, majd rohantatok az illetékes szervekhez. Oké. Beláttam a tévedésem, és ezentúl a hibázás legkisebb esélyét is kiírtom a kommentjeim kapcsán. Úgyhogy minden, ami a sorozattal kapcsolatos, spoilerbe írom, hiszen lehet hogy van aki le van maradva több héttel is. Nem fogok esélyt adni egy újabb felesleges vitára, hiszen amint látható, totálisan felesleges, és szélmalomharc (ajánlom tanulmányozásra az ide vonatkozó szólást, az internetes vita és a speciális olimpia párhuzamáról, melyet, tiszteletben tartva a többieket, nem idéznék, de úgyis ismeri mindenki). Nyertetek, meghajlok előttetek, és ezentúl alkalmazom azokat a dolgokat, amiket követeltetek rajtunk. És újfent elnézést, amiért esetleg belegázoltunk bárkinek is a lelkivilágába, és elrontottam volna az élményét a sorozattal kapcsolatban. Nem hiszem hogy történt ilyen, de nem tudhatom, ezért inkább elnézést kérek, az a biztos. Sorry!!
PS: Gyerekes vagyok? Nem hiszem. De hogy tudd: most épp' nem látod, de grimaszokat vágok rád, és a nyelvemet is kinyújtottam... -
#5801 EZT nem akarta senki, légy szíves ne ferdíts!Egyébként engem marhára nem zavar, felőlem spoilerbe írhatod még a szmájlit is, csak hát amit mondtam az #5798-ban...gyerekes.
Topik meg itt -
#5800 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ti akartatok, most ne nyavajogjatok. Mi csak meghajoltunk a nyomas alatt. Most ebbe fogsz belekötni?
A TV-s valtozatnak pedig törölve lett a topikja. -
Balázs 17 #5799 "rávetted, hogy kösse copfba a haját és legyen nála nyalóka, csak hogy felálljon"
ezen akkorát borultam::DDDD -
#5798 Nagyon gyerekes vagy és látom makacs is, mint Hunnenkoenig.Ez olyan mint amikor Pistikét figyelmezteti az anyukája, hogy miért nem tudja kitakarítani normálisan a szobáját, erre Pistike besértődik és látványosan elkezdi szétszedni a tv-t,rádiót stb., mondván hogy még az utolsó tranzisztort is le akarja porolni.
Btw a tv-s változatnak van topikja... -
#5797 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a 806 -os csomagmegorzo kulcsat csusztatta a bal zaknijaba. a kest meg csak zsebre vagta de Bellick lenyulta es azzal gyakta a kicsi Zacsi kezet :D -
#5796 hmm akkor rosszul láttam.
megnézem este még1x... -
#5795 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az a szekrény kulcsa, amibe elrejtette a pénzt...
Amúgy nem igaz, hogy a többi szökevénnyel nem foglalkozik az állam/vállalat. Előző részben volt pont, amikor Kellerman mondta Mahone-nak, hogy azért fizetik, hogy megölje az összeset. Azért ölte meg Tweenert is... -
Kanál #5794 csak a kulcs volt a zoknijában, az ollót meg bellick elszedte -
#5793 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem T-bag a zoknijában lévő késsel vagy szikével (nemtudom mi az) elintézi Brad bácsit. -
#5792 most neztem meg a 2/09 -et... nagyon komoly. kivancsi vagyok mi lesz Linc -el, T-Atyo -val meg ugy az egeszre :DD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mondjuk ez a botanikus resz azert meleg volt. aszittem elkapjak Michael -t. bar olyan lelekjelenlete van vegig hogy nem sok esely volt ra. a vege azert megint durva volt. mi lesz LJ -vel es Licoln -al? na meg a marharepa T-Bag -el :D Bellick -ek befutenek neki rendessen. varom a 10. epizodot ;) -
#5791 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
[i]"az értelmesebbje meg addig nem jön ide"[/i]
Ezzel vitatkoznék. Kaptunk hideget meleget (és van aki felkiáltójeleket is), mert pár fentebb említett elkezdett hisztizni. Innentől kezdve nem érdekel a dolog, mindent spoilerbe írok. Így aztán nem köthetnek bele, hiszen az én vaj szívemmel gondolok azokra is, akik a tévében nézik a sorozatot. Ők erőszakolták ki, hát éljenek a fehér topikok. Nem fogok mégegyszer vitatkozni a fentebb említett urakkal és hölgyekkel. Jó lesz így fehéren minden, így biztos hogy nem rontom el senkinek sem az élményét. Tegyék meg mások, majd kíváncsian várom hogy a fent említett egyedek őket is előveszik, vagy csak minket ért az a megtiszteltetés, hogy kitüntettek a hisztijükkel. Szóval a tévénézőket is szem előtt tartva, marad a spoiler tag.
És igen, nem lenne nézettség, ha átmenne egy tévéhárom féle FARM valóságsóba, amiben a nyolc (kilenc) elitélt lenne a kiszavazásra váró paciens ;] Pedig a józan ész a bújkálást követelné, és a nyugodtabb, csendesebb "meghúzzuk magunkat pár hétig" dolgot. Ami persze nem illik az eddigi kiválóan pörgő történetbe...
-
ruma #5790 Az a jó kérdés, hogy minek kellett Michaelnek a sok Nitroglicerin? -
#5789 a valóságshow hangulat is rulez :D -
#5788 ez egy sorozat ami a feszültségre alapoz,ha bemennének az első hipermarketba és vennének konzerveket+ami kell és bujdokolnának 3 hónapig biztos mindenki ezt nézné^^
spoiler tag:azért nem kell túlzásba vinni,a teóriákat nem kell abba tenni.persze ha erősen függ az előző résztől akkor igen,de szerintem abban is ki lehetne egyezni hogy a magyar felirat után 1-2 nappal teljesen el lehetne hagyni,aki meg rinyálna utána magára vessen,meg úgyis egyből sasolja mindenki amint lehetősége van rá,az értelmesebbje meg addig nem jön ide -
#5787 "nagydarab fickót keresünk, akinek állandó jelleggel ki van gombolva az inge :D"---ezen jót röhögtem -
#5786 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Csak hát ott ugye az az 5 misi, amiért hajtani kell(ett). De most, hogy tbag lenyúlta a pénzt, tényleg lassíthatnának. Az, hogy egy dobásuk van elhagyni az államokat, az kissé furcsa, hiszen mai napig ezrek szöknek ki és be Mexikóba/ból. Úgyhogy én is azt mondom, a magam egyszerű naívságával, hogy picit pihenniük kellene, de mindeképpen "arculatot" váltani, és egy baseball sapka vagy egy szemüvegen túlmutató technikával elrejteni magukat. Bár az FBI-nak elég lenne a médiában csak azt bemondani, hogy nagydarab fickót keresünk, akinek állandó jelleggel ki van gombolva az inge :D Mindenesetre ha én akarnék megszökni a villamosszék/életfogy elől, akkor 5 millió ide vagy oda, kissé lassabban tenném, kerülve mindent, ahol emberek vannak. Nem pedig megállni egy pályaudvaron a nép között, vagy egy kisebb, de forgalmas ABC előtt parkolni, egy lopott kocsiban. Bár kétségtelen, hogy így van lendülete a sorozatnak, az izgalommentes bújkálásról nem nagoyn lehetne pörgős részeket összehozni.
-
#5785 köszi -
#5784 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hat nem tudom... Ha a hegyekben egy hazban bujdokolsz, meg akkor is szükseged van emberi kapcsolatokra, ha mas nem, bevasarolni kell valahogy.
Elöbb utobb feltünnenek valakinek es igy sokkal könyebben meg lehet öket talalni.
Szerintem a folyamatos mozgas es helyzetvaltoztatas szükseges. -
Cat #5783 szerintem a nagy rohangálás helyett meg kellene pihenniük néhány hétre valahol, egy zárt szállodai szobában vagy ilyesmi. Most még tele velük a média, de két hét mulva a kutya sem emlékezne az arcukra. -
#5782 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ok. En csak feltetelezek, leven nem ertek hozza. De eddig nem igazan lattam az "elnok embereit" a tobbi fegyenc korul. Ha Veronicat es az ugyvedet is kinyirtak, akkor eppen kinyirhattak volna a tobbiek csaladtagjait, mert mi van, ha beszeltek nekik arrol, amit a Sco+Burr paros meselt. Akarmit is tudnak a fegyencek - SZERINTEM - nem jelentenek akkora veszelyt, mint a masik harom Sco-Burr-Sara (esetleg LJ is mar ide sorolhato). Persze, oket is le akarjak vadaszni, es ahogy a keplet mutatja, nem igazan van esely ra, hogy visszakeruljenek a bortonbe (max zsakban azonositasra), de a fo celpont ez a harom/negy ember. En ezzel magyarazom, hogy a tobbiek vigan probalkoznak a dolgaikkal, mig ezeknek a nyomaban az osszes hivatal. Hozzateszem, azon mindig mosolygok, ahogy Burr alcazza magat. Az a napszemuveg aztan marhara sokat segit, mint ahogy latjuk ;]
-
#5781 Charles Patoshik - bannerben jobbszélső -
#5780 ááá hülye kérdés, de ki is az a Haywire:)? -
LegoTGR #5779 Ez azért így nemigaz. Mindegyik fegyenc 1ütt nyomult Lincel, ezért az fbi-osok feltételezik hogy mindenki tud valamilyen szinten a "kis" összeesküvásükről. Haywire keresését egyedül az hátráltatja hogy bolond, ergo kiszámíthatatlan--> mindenki próbál elvegyülni, pénzhez jutni, nem felhívni magára a figyelmet azzal hogy gyorséterembe kajál nyitás előtt :D de ő csak építgeti a kis ladikját a parton, persze h nemkapják el -
LegoTGR #5778 igen arra -
#5777 én is megnéztem a 9. részt, hát ez valami nagyon durva volt, csak egy valamit nem értek SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ugyebár LJ-t a szövetségesek hozták ki a sittről, és most, hogy letartóztatták ismét és ráadásul Linc-el, ezért már nem fogják újra kihozni nem? mert csak arra kellett, hogy megtalálják Lincolnt ugyebár? -
#5776 hmm sara a motelban eléggé Memento-s volt :) -
#5775 kay. htx all.