A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
Megnéztem az előbb :)
S02E06
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Haywire ááááá :DDDDD Mekkora volt ez a nyitó jelenet :D Szerintem baromira eltalálták ahogy ott biciklizett, utána meg bemászott nagy nehezen és evett/ivott mindent amit látott :D Amikor a csaj meg sikított Haywire még hátra is nézett, amolyan "jajj mi van ott, miért sikitasz?" módra :D
Aztán a sorozat során talán először volt, hogy Michael elvesztette a fejét és kiabált :) Amúgy megint küldött Sara-nak egy üzenetet és most más számok voltak rajta mint az előzőn. Kiváncsi vagyok mi lesz ennek a lényege. Különben a weboldal amit Michael mondott Sucre-nak (később még biztos lesz szerepe) tényleg létezik :D
Nagy volt az a jelenet is amikor Sucre és C-Note találkoztam :)
T-bag ismét nagyot alakított, szokás szerint. Akármilyen kegyetlen, a sorozatban maradnia kell!:D
Paul helyzete érdekes lehet, mert ugye az elnök nem épp úgy áll jelenleg hozzá, mint régen plusz Sara apja is meglátta őt, szóval lesznek még itt érdekes dolgok.
Várható volt, hogy Tweenert elkapják, kiváncsi vagyok a többiekkel mi lesz :) Ez a hatodik rész nekem nagyon tetszett, nem tudom ti hogy vagytok vele :)