23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#5012 Köszi! -
#5011 Dögg! Köszi az infot, már vártam hátha vki megírja hogy kész
Hali! Victorpictor-nak "személyesebben" hol lehet megköszönni, mint email-ban? Mert nagyon jókat cselekszik velünk ez az emberke, de semmilyen fórumon nics fenn? -
#5010 nem volt, legalábbis nem mutatták, amúgyis, kicsit alulméretezték a garázst, inkább egy sufninak tűnt. -
#5008 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem figyeltem, de a csaj garázsában volt autó? Mert ugye most a kocsijuk ugrott Tweener miatt... -
#5007 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tweener mekkora egy balf*sz, jézusom...mindamellett sajnálom hogy elkapták, mert ugye mégiscsak egy baseball kártya miatt csukták le...na de hát akkoris egy idióta :)
Haywire nagy arc :) Majd lesz egy PB in Holland széria, ahol Haywire Hollandiában fogja árulni a füvescigit :D De nagyon megtetszett neki az a kép, biztos el akar majd oda menni.
Sucre milyen szkeptikus és ellenséges lett Michael -el szemben, pedig ők tényleg jó barátok...biztos a Maricruz ügy miatt mérges
Kíváncsian várom a köv részt. Azt az egy szem zsarut még el tudják majd intézni. De mivan ha az idióta tweener köp? Meg nem is muszáj neki köpnie, mert sztem valami olyasmi lesz, hogy Mahone beszól a helyi/környékbeli zsaruknak hogy "zárjátok le a területet" v. vmi hasonló, amit ilyenkor általában mondani szoktak a filmekben :) Majd kiderül... -
winnie #5006 ha van szekvenc, akkor az biztos a vége. -
#5005 a zene a Zorba a Görög című film világhírű betétje
sztem ez is olyan résu volt, mint az előző, igazából csak előkészíti a következőkhöz a nagy csattanókat...
azt hiszem ezt fölösleges lett volna bespoilerezni. -
#5004 az a baj ezzel.. hogy 1 hetet kell várni hogy megnézzem a következő részt :Cc -
#5003 A hatos nektek is ugy van vege, hogy jön a rendörcsaj a szöke ribi hazahoz es jön az a gyors prison breakes szekvenc es vege?
Mintha valahogy hianyozna valami... -
GazVezir #5002 Felirat szerda este folyamán lesz az új epizódhoz. -
#5001 a kék daruban ugye a rendezvous van írva és sárgába nekem sok minen kijött de a legértelmesebb a "Run fox mint" a fox ismerős lehet valahonnan -
#5000 köszi -
#4999 http://home.of.donsystem.hu/
ez ugyanaz,miért nem használod ezt?
de nincs fenn,10 percenként nézem.
off:walaki szaki,az miért ven hogy a what about briannek ki lett hagyva a 3-4. epi magyar felirata?olyan kár... -
#4998 hmm
nem megy a feliratok.hu :( -
#4997 az a baj hogy el lettünk kapatva...holnapra már nem is jó...máshol egy hetet is kell várni egy feliratra.de azért még kicsit fenn maradok,hátha mégis megjön még ma.ha már a Kedvesemmel sem tudok beszélni.az nem lehet h a két legjobb dolog a mai estémen ne jöjjön össze. -
ebalaage #4996 én is a magyar feliratra várok :S nem victorpictor csinálja ezt már? mert ha igen most naon el van maradva... :P -
#4995 akkor ma már nem is lesz magyar felirat?
elkezdtem angollal,de mivel tegnap éjjel 1 órát sikerült aludnom ma meg melóztam,nem voltam valami sikeres... -
#4994 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Hát ez a rész...nagyon nagy volt. Haywire-n énis röhögtem, milyen zenét beraktak már alá :D:D:D
Tweener megint jó hülye volt, nem tudom hogy fogják ezt már megoldani, nehéz lesz. Tweener idegesít engem legjobban h mindig beköpi a másikat. Hülye kis gyík :@
És végre izgalmasak a külső szálak is. Akinek eddig kétsége volt a 2. évadot illetően az most megbizonyosodhatott, hogy ez is fasza lesz.
(Amikor meg ott álltak benn és ástak újra együtt, tisztára előjött megint a PS feeling, mint amikor a börtönben is ástak, hogy uhh csak nehogy jöjjön vki :D)
-
#4993 nagyon kurtán jön most ez a torrent 10Kbps-el... nemtom mi van vele ált. 120-al jön. NEMBÍROK KI MÉG 7 ÓRÁT VÁZEH! -
#4990 én utálom tbaget mint a szart:o -
#4989 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!vagy: rundowngo -
#4988 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!'run fox mint' -
#4987 Megnéztem az előbb :)
S02E06
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Haywire ááááá :DDDDD Mekkora volt ez a nyitó jelenet :D Szerintem baromira eltalálták ahogy ott biciklizett, utána meg bemászott nagy nehezen és evett/ivott mindent amit látott :D Amikor a csaj meg sikított Haywire még hátra is nézett, amolyan "jajj mi van ott, miért sikitasz?" módra :D
Aztán a sorozat során talán először volt, hogy Michael elvesztette a fejét és kiabált :) Amúgy megint küldött Sara-nak egy üzenetet és most más számok voltak rajta mint az előzőn. Kiváncsi vagyok mi lesz ennek a lényege. Különben a weboldal amit Michael mondott Sucre-nak (később még biztos lesz szerepe) tényleg létezik :D
Nagy volt az a jelenet is amikor Sucre és C-Note találkoztam :)
T-bag ismét nagyot alakított, szokás szerint. Akármilyen kegyetlen, a sorozatban maradnia kell!:D
Paul helyzete érdekes lehet, mert ugye az elnök nem épp úgy áll jelenleg hozzá, mint régen plusz Sara apja is meglátta őt, szóval lesznek még itt érdekes dolgok.
Várható volt, hogy Tweenert elkapják, kiváncsi vagyok a többiekkel mi lesz :) Ez a hatodik rész nekem nagyon tetszett, nem tudom ti hogy vagytok vele :)
-
Kanál #4986 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!egyedül lincoln volt ártatlan, de már ő se, úgyhogy nem hiszem :) -
#4985 Estére tuti kész lesz. -
#4984 Ja, és még valami. Egyre rövidebbnek tűnnek a részek, ami azt jelenti, hogy egyre durvul a sorozat. Már jobban várom, mint az SG-1 új részeit. :) -
#4983 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ahogy mondtam és gondoltam. Tancredi papa lesz az egyik kulcsfigura. Már most kiszúrta Kellermant. Ha az általamn elképzelt irányba halad a sztori, akkor le fognak sittelni mindenkit és a végén politikai úton fog megoldódni az egész: Tancredi papa jó útra tér, kiad mindent, ikertorony ledől, stb... :P -
#4982 Még csak néhány órája jött ki az angol...
Egyébként engem simán beenged.Van több mirror is. -
#4981 (Season 2 Episode 06) Victorpiktor kész van már a felirattal?A felirathoz küldene vki egy linket, mert nemigazán tudok bejutni oda ahonnan szedni szoktam. Olyan mintha le lenne terhelve az oldal szervere.Köszi. -
Kanál #4980 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!haywire nagyon nagy, felnevettem a nyitójelenetén :D
tvinörnek meg tuti befellegzett immár, következő részek full castjában sem találtam meg -
Kanál #4979 szpojlerekkel még várok a feliratosokig de van egy két megemésztendő dolog az tuti :o
Season 2, Episode 8: Deadfall, ez lesz a nem gyenge... -
#4978 És ez majd így megy tovább!:-)8.-9.-10....:-) -
Kanál #4977 hát a 2x07 nem gyengén érdekes lesz :OO
igen csak kivancsi vagyok -
#4976 :D:D:D:D:D -
FLeK0 #4975 csak a 7. részhez lesz -
Alien1024 #4974 nem lessz soha és miért nem? -
Kanál #4973 nem lesz. -
Alien1024 #4972 a 6részhez mikor várható magyar felirat?
-
vg #4971 Akárcsak GYF... ;) -
#4970 Szerintem nemjól látod!
Ha nézed,egyáltalán nem szimpatikusnak állítják be a bűnözőket!
Mert aki tényleg az előbb-utóbb elbukik.Vagy ha bénázik,mint az életben.
Az más dolog bemutatni az ő szemszögükből a dolgokat,egy kis jellemábrázolás,de ez nemteszi szimpatikusabbá...szerintem.
Alapból elitélek én is minden bűnt,de azért örülök,hogy van egy szent ember itt aki még nemcsinált semi rosszat!:-)
Az a legroszabb amikor egy igazi bűnöző valami mögé bújik,mint itt a filmben Kellermann. Fekete öltöny,napszemüveg..:-)