Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
most egész jól jönnek le a cuccok
Careful what you look for. You just might find it.
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
pontosabban írd le. a mininova egy keresõ oldal, nincs trackere.
atudom hogy OFF, de az utóbbi napokban egyszerûen nem tudok tölteni a mininovás trackerekrõl. Ha valami jön is lefele, akkor az 1-2 kb/s-el csorog lefele. A 12-es PB egész egyszerûen 0 Kb/s-el "jön", pedig az oldal szerint 2500-an seedelnek.
Most mézem, az úraindulás után szinte az összes letöltésem áll...
elõször azt hittem az Azureus-om szrt be, de ezt csinálja a Bitcomet is..
tapasztalat más is ilyet, vagy csak nálam van valami gebasz?
SPOILER!
Na, hogy ezt hogy oldják meg Scofieldék, arra kiváncsi leszek. Mert Lincoln ezzel most jó nagy szaba került. Abruzzi meg remélem nem vérzik el. Most aztán minden össze van kuszálva rendesen 😊
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
En sem teszem.
Nem vagyok kezdö tv/mozi/sorozatnezö, de esküszöm ebben a filmben meg engem is meg tudnak lepni rendesen. Nagyon fordulatos.
Ezt a sorozatot csak dicserni lehet.
Talan az volt egy kicsit olcso megoldas, hogy az egyik ügynök jo utra ter, bar nem volt annyira olcso, mint a 24 elsö evadjaban, hogy a "jo" csaj az arulo, mikor sosem adtak ra utalast.
Majd meglatjuk, mi jön ki belöle.
SPOILER!
Kiváncsi leszek, hogy ezek után mit fognak csinálni a bátyával!
Abból perverzbõl nem néztem volna ki úgy sírva, hogy megöli a másikat!
A 13. rész után mekkora szünet lesz?
?
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Lehet, hogy beégek, most nem tudom újranézni, de a következõre emlékszem. Talán a 10-es epizód? Amikor jön a szuper-szuper ügynök. Akkor ugye a nem-annyira-szuper ügynökpárosból a magasabbik elmegy a nyanyához, a nyanya épp' valami beszédet készül tartani. Félrevonulnak, a nyanya pattog, hogy õ az alelnök, mire az ügynök közli, hogy nem, mert õ Mrs. akárki nem-tudom-honnan. A nyanya erre mindjárt visszavesz. Én azt vontam le ebbõl, hogy az igazi alelnököt kinyírhatták, és a helyére tettek egy hasonmást. Ennyi. Persze, papíron õ az alelnök, és persze, indul az elnöki székért.
Dede, õ maga az alelnök. Ez egészen biztos,ráadásul az elnöki székért is indul 😊
Jaja! Én is így vettem ki... Személy szerint jobban örülnék ha a buzie menne a picsába 😄
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Michael megmondta, hogy Fibonacci jó ember, úgyhogy tényleg nem eshet baja... 😊 Ami az alelnököt illeti, az egyik ügynök vagy mi a bánat, a magasabbik, a fõnök a kettõ közül, mintha a szemébe vágta volna, hogy õ nem is az alelnök, csak valami imposztor!?
Szerintem õ túl nagy karakter ahhoz, hogykitegyék, ám érv mellette, hogy akkor Fibonocci megmenekülne mindentõl...
Az alelnök szerintem sem az akinek mondja magát.
De lesz még bonyodalom, hiszen láttuk, hogy a kissrác elküldte a képet egy mail címre, amit a telójával csinált... szal. 😄
Szerintem az a nõ nem is az alelnök, hanem csak annak adja ki magát. Vagy félreértettem valamit?
Vannak találgatások, hogy esetleg Abruzzi-nak kell mennie a csapatból. Nem is úgy, hogy a többiek "kirúgják", hanem Falzone bosszút áll...
http://www.prisonbreak.hu/subtitles/magyar/Prison.Break.S01E11.HDTV.XviD-LOL.srt
pontosan. Azzal, hogy Veronicáék rájöttek arra, hogy az alelnök mûve az egész, ezzel jó elõre bebiztosítottak minimum 1 évadot.
És ha megszöktek utána mi lessz ??? <#nemtudom>#nemtudom>
Amúgy megnéztem a 11. részt.
SPOILER!
Na, arra kiváncsi leszek, hogy kinek kell mennie a csapatból. Elég szemét módon otthagyták azt az ügynököt Kellermanék, de legalább újra õk hajszolják majd Veronicáékat. Vajon a 13. részig eljutunk ahhoz, hogy megszökjenek? Ja, és remélem, hogy rendbejönnek a dolgok a dokinõ és Scofield között, igazán összeillenek.
Köszi!
csúsztatás. ööö, a 10-bõl 5 alkalommal volt kész más felirat, mint a feliratok.hu-s.
/nézném nézném, de valamiért 1 kbit-tel száguld le 😞/