A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
a #4835-ös hozzászólásnak eleget téve:
sztem abba a tócsába van a pénez elásva amibe t-bag belelépett, mikor mentek a városka felé ;)Amúgy sztem is tweener a legszerencsétlenebb, de gondoljunk csak ugye abruzzi-ra...hmmm nemtom... az tuti hogy a legtöbb esze (scofield után) t-bag-nek van... de hogy ki hal meg legközelebb... lássuk csak.. nekem sucre nagyon szimpi figura remélem nem ő... inkább benjamintól válnék meg szívesen.. ő.... sztem nem annyira fontos.. de most már ... nehogy unszimpátiát váltsak ki.vagy a deadfallba lehet megint találkozik a két nagy rivális...de arra is utalhat hogy még jobban összekutyulják a szálakat, még bonyolultabb léesz nem? nem biztos hogy nyersen fogalmaznak. eddig sem a vérességéröl volt híres a sorozat...vagy! mindenki meghal scofield meg lincoln börtönbe kerül, és JT menti meg őket a pénz pontos lelőhelyével...mahoni ügynok meg scofield-et üldözi és nem őt kapja el hanem régi ellenfelét...oscar-t.igen-igen.DE! mivel t-bag-et nem lehet megölni nála lesz a térkép másik része.csinálni kéne egy mellék szálat is (lásd new yorki helyszinelők) mittomén... prison break:budapest .vagy hogy hogyan csúszott ki mahoni ügynok karmaibol oscar.ez is lehetne külön sorozat.nem prison break lenne, hanem agent fall heheehe.na jó hagyom mert a végén le kéne védettnem az ötleteimet...nehogy lopjanak a szerzők... biztos az sg forumbol merítenek ők is .még egy cím tipp : escape from star.
szóval be lehet kapni SWORD
. hajnali egykor nem jönnek olyan gyorsan a gondolatok, hogy egyszerre ennyit leírjak. Csak szép sorjában... ahogy érzem. Mi közöd hozzá?