23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • doncarlos
    jóvan na elírtam...
  • andris7
    JT nem az Egyről a kettőre című sorozatba volt?
  • doncarlos
    Na tehát hogy ne baszogassatok:
    1. Elírtam...eldzsére gondoltam nem dzsétíre, aki nézi a sorozatot sztem egyértelmű.
    2. Az elején próbáltam beszélgetni, senki nem válaszolt csak arsenal, így gondotam írok többmindent asztán majd reagáltok rá...
    3. amit írtam az meg csak poén nemtom mér kell komolyan venni...de hogy senki ne értse a humort?
    4. "és ne cseszd szét a topikot, már rég nincs hsz számláló, szal felesleges spamelni" (ezt vki elmagyarázhatná...semmit nem értek belőle)
    5. arsenal: mi az hogy "érdekes emberek jönnek ide bazzzegg"?????
    6. DYNAMIC! "ki a tököm az a JT és mi az, hogy megmenti a pénz lelőhelyével?ennek semmi értelme" használd a fantáziád!

SEMMI KOMOLYSÁG EMBEREK!
  • Balázs 17
    ...
    érdekes
  • Dynamic
    Ha már itt tartunk, azért ez is súlyos:
    "mindenki meghal scofield meg lincoln börtönbe kerül, és JT menti meg őket a pénz pontos lelőhelyével..."

ki a tököm az a JT és mi az, hogy megmenti a pénz lelőhelyével?ennek semmi értelme.
  • Balázs 17
    -mahoni ügynok meg scofield-et üldözi és nem őt kapja el hanem régi ellenfelét...oscar-t
    -igen-igen
    -DE! mivel t-bag-et nem lehet megölni nála lesz a térkép másik része

érdekes emberek jönnek ide bazzzegg
  • Larvin
    vagy szimplán drogozik csak nem fecskendőt használ mint a doki
  • robotnyk
    Műtét előtti premedicatio, narcosis bevezetése, narcosis fenntartása. Nyugtatóként diagnosztikai vagy endoscopiás eljárásokhoz.

szal valami bika nyugtatóként használja
  • precision
    Rágugliztam a midazolam -ra (ez az a cucc amit Mahone szed)
    itt egy link: http://en.wikipedia.org/wiki/Midazolam

ebből ki mit vesz ki? :) orvosi angolban nem vagyok otthon
  • Dynamic
    Szerintem meg a tócsának annyi volt a szerepe, hogy átúszhasson a kép egy olyan jelenetbe, ahol az fbi-os nézi magát a víztükörben.
    ...és ne cseszd szét a topikot, már rég nincs hsz számláló, szal felesleges spamelni.
  • ProGabe #4839
    szépen elbeszélgettél magaddal :S
  • doncarlos
    a #4835-ös hozzászólásnak eleget téve:

sztem abba a tócsába van a pénez elásva amibe t-bag belelépett, mikor mentek a városka felé ;)Amúgy sztem is tweener a legszerencsétlenebb, de gondoljunk csak ugye abruzzi-ra...hmmm nemtom... az tuti hogy a legtöbb esze (scofield után) t-bag-nek van... de hogy ki hal meg legközelebb... lássuk csak.. nekem sucre nagyon szimpi figura remélem nem ő... inkább benjamintól válnék meg szívesen.. ő.... sztem nem annyira fontos.. de most már ... nehogy unszimpátiát váltsak ki.vagy a deadfallba lehet megint találkozik a két nagy rivális...de arra is utalhat hogy még jobban összekutyulják a szálakat, még bonyolultabb léesz nem? nem biztos hogy nyersen fogalmaznak. eddig sem a vérességéröl volt híres a sorozat...vagy! mindenki meghal scofield meg lincoln börtönbe kerül, és JT menti meg őket a pénz pontos lelőhelyével...mahoni ügynok meg scofield-et üldözi és nem őt kapja el hanem régi ellenfelét...oscar-t.igen-igen.DE! mivel t-bag-et nem lehet megölni nála lesz a térkép másik része.csinálni kéne egy mellék szálat is (lásd new yorki helyszinelők) mittomén... prison break:budapest .vagy hogy hogyan csúszott ki mahoni ügynok karmaibol oscar.ez is lehetne külön sorozat.nem prison break lenne, hanem agent fall heheehe.na jó hagyom mert a végén le kéne védettnem az ötleteimet...nehogy lopjanak a szerzők... biztos az sg forumbol merítenek ők is .még egy cím tipp : escape from star.

szóval be lehet kapni SWORD . hajnali egykor nem jönnek olyan gyorsan a gondolatok, hogy egyszerre ennyit leírjak. Csak szép sorjában... ahogy érzem. Mi közöd hozzá?
  • joebacsi
    mintha esne a topik színvovala :/
  • miilann
    kussma
  • 5w0rdf15h
    lol ez nem chat egy hszbe írd má le a véleményed köszi
  • doncarlos
    még egy cím tipp : escape from star
  • doncarlos
    na jó hagyom mert a végén le kéne védettnem az ötleteimet...nehogy lopjanak a szerzők... biztos az sg forumbol merítenek ők is
  • doncarlos
    nem prison break lenne, hanem agent fall heheehe
  • doncarlos
    ez is lehetne külön sorozat
  • doncarlos
    vagy hogy hogyan csúszott ki mahoni ügynok karmaibol oscar
  • doncarlos
    csinálni kéne egy mellék szálat is (lásd new yorki helyszinelők) mittomén... prison break:budapest
  • doncarlos
    DE! mivel t-bag-et nem lehet megölni nála lesz a térkép másik része
  • doncarlos
    igen-igen
  • doncarlos
    mahoni ügynok meg scofield-et üldözi és nem őt kapja el hanem régi ellenfelét...oscar-t
  • Balázs 17
    és ez így is legyen továbra is
  • doncarlos
    vagy! mindenki meghal scofield meg lincoln börtönbe kerül, és JT menti meg őket a pénz pontos lelőhelyével...
  • doncarlos
    eddig sem a vérességéröl volt híres a sorozat...
  • doncarlos
    nem biztos hogy nyersen fogalmaznak
  • doncarlos
    de arra is utalhat hogy még jobban összekutyulják a szálakat, még bonyolultabb léesz nem?
  • Lyan Kyj
    nekem a deadfall vhogy nagyobb méret veszteséget sugároz, én arra tippelek, h minimum 2en vesznek oda.
  • doncarlos
    vagy a deadfallba lehet megint találkozik a két nagy rivális...
  • doncarlos
    Amúgy sztem is tweener a legszerencsétlenebb, de gondoljunk csak ugye abruzzi-ra...hmmm nemtom... az tuti hogy a legtöbb esze (scofield után) t-bag-nek van... de hogy ki hal meg legközelebb... lássuk csak.. nekem sucre nagyon szimpi figura remélem nem ő... inkább benjamintól válnék meg szívesen.. ő.... sztem nem annyira fontos.. de most már ... nehogy unszimpátiát váltsak ki.
  • doncarlos
    sztem abba a tócsába van a pénez elásva amibe t-bag belelépett, mikor mentek a városka felé ;)
  • precision
    sztem tweener
  • zolee90
    Vagy lesöprik a városkát a Föld színéről, hogy hozzáférjenek a pénzhez :D
  • Balázs 17
    mértnem mutatják, most mi zajlik a börtönben?
  • Larvin
    A deadfall azt is jelentheti, egyszerre több halott is lehet. Lehet lesz egy véres epizódunk?
  • ProGabe #4812
    senki,csak leesik T-Bag elhalt keze és meg is van a "dead-fall"
  • Balázs 17
    Sucre
  • Kanál
    Season 2, Episode 8: Deadfall
    na ki lesz a masodik