A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
Asszem engem mindenki ismer. Nem spoilerezem. Ha a nevem latod ne olvasd el es kesz.
Amugy meg SPOILERBEN lent leirni hogy "abruzzit kapjak el" köcsögebb dolog, mert semmi ertelme. Nem adott semmit a topikhoz. Az ilyen ember a köcsög, nem az aki a sorozat topikjaban meg akarja beszelni az epp friss elmenyeket. Ha en odairom, hogy igazam volt, azzal nem mondtam semmi konkretat. A tweener meg ott van guest starnak. Mindenki latja a kepernyön (mas is emlitette mar itt a topikban is) Szoval akkor irjatok a keszitöknek is, hogy köcsögök es hasznaljak a SPOILER taget.
De igazabol fölösleges ezen ezredszer is vitatkozni.
--------------------------------------------------
Szoval azert erzem magam manipulalva, mert ugye pont ezert: na öt kapjak el...nem megsem...na varjal akkor öt....jaj nem... es a csaj most elarulja öket....vagy megsem...de igen....de nem.... :-))))
De azert elveztem. Kiraly resz volt.
En azon lepödtem meg, hogy bellik a milliok utan akar menni...szo sincs szemelyes bosszurol...vagy legalabbis nem az a fö motivacio...