23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • FLeK0
    az semmit nem jelent, pl. buffyban is volt 1 szereplő aki másfél évig guest star volt és az epizódok 90%-ában szerepelt, aztán egy részben bekerült a főcímbe, és abban lelőtték :)
  • 5w0rdf15h
    háde hülyék a készítők h így lelövik a csattanót...
    Várható volt,ugyanis a 2. részben már csak a Guest starring felirat alatt tünt fel a neve.Azt viszont nem gondoltam ,hogy igy...
  • 5w0rdf15h
    ja rá nem fogadtam volna h első lesz és ráadásul így végzi :(
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Rest in Peace John Abruzzi
  • Larvin
    Mikor T-bag megvágta a kezét (gondolom érzéketlen volt és azért próbálgatta)majdnem elhánytam magam. Marha élethű volt. Sajna az egész rész alatt ennek az 'élmény'-nek a hatása alatt voltam, de lehet csak én vagyok ilyen finnyás.
  • 5w0rdf15h
    "csajokat"(pl csinosat a testesebbtől..) inkább hagyjuk látom felfogó képességed a padlót súrolja...
  • Sil3nt
    OFF
    kerlek pm-be intezzetek el ezeket
    thx
    ON
  • vg
    Miért, az faszi volt?
  • 5w0rdf15h
    nem csak azis azt tükrözi h vmi nem ok veled..mivel nemtod megkülönböztetni már a csajokat se :D
  • vg
    Jaj már, mert egy 16 éves molett csajra azt mondtam, hogy kövér, aki késöbb maga is beismerte? :) Ne fárasszál már! :D
  • 5w0rdf15h
    nem magyarázkodtam semmit neked vannak értelmezési gondjaid...dehát amit fórumozók képei topicba műveltél azok után nem csodálkozom...szal flém off
  • Kmarha
  • vg
    De, te azt mondtad... nem kell magyarázni, kösz!
  • 5w0rdf15h
    jóvan okoska nem azt mondtam h 7000 ember nézi csak hanem azt h honnan lehetne tudni h hányan nézik talán értelmezd a hszt mielőtt elkezdesz ugrálni...
  • vg
    Mivan? Van fogalmad hány torrent oldal van? Én a newtorrents oldalról szoktam szedni, ott pár óra mulva kapásból 11000... a privát/fizetős ftp dolgoktól ne is beszéljünk! Te hiperszuperzseni...
  • Kmarha
    végeztem a sorozattal, már amennyit kiadtak belőle. most már én is olvasgathatom a forumot :P
  • Kmarha
    ezt beszoptad inkább a blogodba irj olyanról véleményt, amiről fogalmad sincs
  • 5w0rdf15h
    odavan írva a torrenthez h hányszor lett letöltve te zseni...
  • vg
    Honnan a picsából tudod, hogy 7000 ember tölti le, nézi az új részeket? Anyám... inkább a blogodba irjál ilyen baromságokat!
  • robotnyk
    azt a faszit szeretném már holtan látni, de tényleg -.-
  • Newfronter
    Frankó volt a 4. rész, igazi PB feelingje volt, reméljük marad ez a színvonal! ;)
    Féltem a dokicsajt, mert az a Kellerman mindenre képes.
  • Nova21
    Szia! Köszi szépen tényleg, de nem erre gondoltam. Szinkron nem fontos, arra amúgy is várnom kellene. Az első 4 részt láttam sub-al, az 5-iktől érdekelne ha tudnál segíteni. (ha otthon lennék mennem a gond de itt a koli router nem enged letölteni a dc-ről, és nem biztos hogy a német infos gyerek segíteni fog)

• winnie
    csodálkoznék, ha e forum befulladna, mert rajtatok pár emberen kivül szerintem mindenki szépen leszok arról, hogy ide járjon.

ez most lol vagy nem. már több mint egy éve megy a topik, mindjért 5000 hozzászólás, több mint 7000 ember követi hétről-hétre a sorozat (és nem a magyar tévén) - tényleg be fog fulladni a topik?
  • precision
    A szökés - 2x04 Prison Break - 2x04 - First Down (HDTV-LOL) 06. 09. 12. Magyar Victopictor
  • precision
    Ott a bannerben a Spoiler Danger felirat, szép sárga csíkon, hogy feltűnő legyen...ezek után "reklamációt nem áll módunkban elfogadni"
    és nem "arra megy a téma" hogy elvegyük az élményt, hanem arra, hogy megbeszéljük a látottakat, az aktuális fejleményeket
    egy megoldás van csak, addig nem jössz be amíg nem láttad az új részt, mindenki ezt teszi... ha meg a rtl klubon nézed az első évadot, annak meg van külön topikja
  • Balázs 17
    nem mertem visszolvasni:D, így nemtom van e már időzített felirat, de én minnyá végzek Victopictor feliratának időzítésével, ha van akkor szóljatok...:))
  • Kmarha
    lehet spoiler nélkül is beszélgetni a filmről :D nézz csak körbe. hogy a 80% meg spoilerezve van? Eddig még máshol senkit nem zavart a dolog :P
  • Kmarha
    No látom itt arra megy a téma, hogy elvegyétek attól az élményt, aki még nem tart ott a sorozatban, ahol ti.

Van itt olyan forumozó akit birok, így nem fogok személyeskedni, de nem csodálkoznék, ha e forum befulladna, mert rajtatok pár emberen kivül szerintem mindenki szépen leszok arról, hogy ide járjon. Nem gondoltam hogy egy sorozat topicnak ez lesz majd a lényege, de ahogy érziket. Jó szorakozást! Én meg megyek, és nézem tovább e remekművet, ahoz nem kell a forum. :P Pás
  • Lynx_TWL
    haywiret a népnek!
    tbagnak meg kislányokat:D
  • Munch
    Bejött ez a mai rész nagyon. Sucre, meg a néger kimaradt. Bár azok most nem nagyon csinálnak amúgyse semmit.
  • Zs0lt1
    Azért irtam oda, hogy ha valaki kiváncsi akkor megtudhatja.
    Ha meg valami nem tetszik nem kell elolvasni.
    Legközelebb tuti köcsög módon befogom irni, hogy mi lesz :P
  • Hunnenkoenig
    Asszem engem mindenki ismer. Nem spoilerezem. Ha a nevem latod ne olvasd el es kesz.

Amugy meg SPOILERBEN lent leirni hogy "abruzzit kapjak el" köcsögebb dolog, mert semmi ertelme. Nem adott semmit a topikhoz. Az ilyen ember a köcsög, nem az aki a sorozat topikjaban meg akarja beszelni az epp friss elmenyeket. Ha en odairom, hogy igazam volt, azzal nem mondtam semmi konkretat. A tweener meg ott van guest starnak. Mindenki latja a kepernyön (mas is emlitette mar itt a topikban is) Szoval akkor irjatok a keszitöknek is, hogy köcsögök es hasznaljak a SPOILER taget.

De igazabol fölösleges ezen ezredszer is vitatkozni.

--------------------------------------------------

Szoval azert erzem magam manipulalva, mert ugye pont ezert: na öt kapjak el...nem megsem...na varjal akkor öt....jaj nem... es a csaj most elarulja öket....vagy megsem...de igen....de nem.... :-))))

De azert elveztem. Kiraly resz volt.

En azon lepödtem meg, hogy bellik a milliok utan akar menni...szo sincs szemelyes bosszurol...vagy legalabbis nem az a fö motivacio...
  • Lyan Kyj
    Uh, kib*szott jó rész volt!!
    Tetszettek Bellick beszólásai, meg ahogy keverték a szitut abban a házban, minden jelenetben fordult a kocka. T-bag beszédstílusát nagyon bírom:)
    De a fő kérdés: Hol van Haywire?
  • Zs0lt1
    frankón nem vágom mi bajod van.
  • zmeor
    kösz Victorpictor!

Télleg a legjobb része volt a második évadnak...
    és a csaj is cool volt
  • drobee
    Attakutyaélet.
    Hogy idézzek első évadból (ne nézd meg ha nem láttad 2x04-et):
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    John Abruzzi, John Abruzzi
  • Sil3nt
    huhh brutalis resz volt...season2-nak a legjobbika!
  • Szolnokboy
    igen, köszönjük szépen neki :)
  • CUCLI
    márvan felirat? :O