11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • MrSpock
    Különben ezt sosem értettem,van egy topic ugye,ami az aktuális sorozattal foglalkozik,és részeivel.
    Előre senki nemtudja mi lesz,aztán ha már megnézheti leirja.Hisz erről szól nem?
    Most várjunk napokig vagy mi?Épp ez lenne e lényege,hogy a látottakat megbeszéljük.
    Ameddig nemlátom addig nemjövök,nemolvasom el,mert tudni úgyis lelesz írva.
    Most mitszóljon aki az rtl-en követi?Benéz ide,meglátja a bannert,esetleg beleolvas?Spoiler odairva általában.
    De aki mondjuk a vetités napját követő reggel csak úgy betéved..hmm..az eleve tudja,hogy van aki látta,és szerintem kíváncsi is nagyon,mégha nem is akarja tudni.
    Jó megértem esetleg aki várja a feliratot,csak akkor fogja látni.De addig fennáll a veszélye,hogymegtudja mi a helyzet.
    Rövid úgy is az 1 hét,és jön a következő rész.És megint lehet beszélni az új részről.
    Én speciel hazajöttem a melóból,elinditottam reggel,felkeltem ebéd,és megnéztem,és csak azután jöttem ide elolvasni mit írtak.