Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Montanosz
mik winnie? (liheg,liheg....)

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

ha nem jó, üssetek. úgyis beindul az idény, a héten 2 új sorozat premierel.
shaba23
akkor kb 5 percel azután került fel, hogy csekkoltam 😊

köszi😊
szupi!
nagy köszönet a készítõknek érte! <#worship>

ja

FELKERÜLT A MAGYAR FELIRAT!!!
fent van a feliratok.hu-n

<#eljen>

shaba23
nem jön össze a dolog? gond van vele?
shaba23
szólj, ha kész😊
letesztelem<#email>
kész a felirat, az ellenõrzés folyik.
shaba23
az jó, köszi😊
az elsõhöz még a hétvégén, úgy tûik
shaba23
winnie nem tudod mikor lesz az 1-2 részhez magyar felirat?
mrzed001
Pozitív, legalább lesz valami nézhetõ a vasárnapi (hétfõi) 4400 helyett 😊
Ez is pozitív, nagyon érdekes sorozat, ha egy kis IQ-val csücsül le elé a nézõ (de azért nem kell Einsteinnek lenni, elég az IQ Light is 😊)

Danke winnie 😊

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

pb - hétfõn van, szóval kedd reggelente

num3rs: igen
mrzed001
😊))

A Prison B. egyébként gondolom heti sorozat, melyik napokon keressük ?

Tényleg, jól láttam, hogy 23-án folytatják a Numb3rs-t ?

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

rome az hbo új 100M-ós szuperprodukciója - római kori sorozat

a prison break a letöltésekben is magasan vezet egyelõre a héten
mrzed001
Danke 😊

Természetesen a FOX-ot. ;-)

mrzed001
A TV.com napi statisztikája -utolsó 24 óra forgalma- szerint most 4. helyen áll, szóval elég sokan érdeklõdnek a sorozat iránt (Lost, 4400 és Rome -azmegmi?- elõzi meg), és eddigi nézõi pontszáma 9.0, ami nem rossz (4400-nak miért csak 8.8-at adtak?)
Dominic Purcell egéybként sztem kiváló választás volt, John Doe-ban alkotott nagyot (meg a Blade3-ban, hát, közepeset?)
Ma esti programnak betáraztam 😊)

Tényleg winnie, melyik csati adja (kit kell leugázni, ha nem folytatja) ?

Dynamic
Ehh, tegnap du. óta töltöm a 2 részt.A második röhögve lejött, az elsõ meg még csak 60%-on.
angol felirat már van.
IlluminatoR
hohha jónak igérkezik

Az biztos. 😊

hát még a másodiké😊
Én láttam az elsõ rész valami elõzetes verzióját (valami dvd screener vagy ilyesmi). Sokáig húztam, de megérte, nagyon ütõs lehet, ha jól megcsinálják (bár mondjuk ez minden sorozatra igaz). Tetszenek benne a szereplõk is, és a vége az elsõ résznek tényleg sokkoló. 😊

Montanosz
emule:
ed2k://|file|Prison.Break.S01E01.HDTV.XviD-LOL.avi|366825472|9B1C23E6A77ECB8D45F6AE542DF14066|/

ed2k://|file|Prison.Break.S01E02.HDTV.XviD-TV.avi|365674496|8A9C4EC5EAD431A92236F103FA559864|/

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Igen ezert mondtam h visszavontam. De koszi winnie!<#worship>

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

az EZTV vagy a VTV a két legjobb tévés torrent releaser oldal - itt az eztv link:

Prison.Break.S01E01.HDTV.XviD-LOL.

Prison.Break.S01E02.HDTV.XviD-TV.

En meg ha tudnam honnan kapjam le. 😄

Visszavontam! 😄

énmár nézném, ha lenne hozzá felirat! 😊

aha, gondolom. nyilván nem olyan egyszerû a folyamat😊

kíváncsi leszek, hogy hányan nézik meg.

anno a lost topikban a 4. hozzászólásra 28 napot kellett várni
cSuwwi
most ez 1 évadon keresztül azt fogja elmesélni, hogy csórikám kiszabadítja a bátyót a sittrõl? olyan 24 style, ami ugye 1 napot regélt el 1 évadban.

shit happens

Igen erdekesen hangzik. Majd csekkoljuk.

akyyy
sárga béka<#beka3>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

nyilván az idén kell lennie olyan kultsorozatnak, mint tavaly a lost vagy a desperate housewives volt.

az idei egyik legnagyobb esélyes a nyáron kiszávárgott elsõ részek alapján

PRISON BREAK

premier: 2005.08.29, mégpedig két órás, vagyis reggelre már tölthetõ lesz.

MAGYAR FELIRAT TERMÉSZETESEN KÉSZÜL A RÉSZHEZ (mint minden idei sorozat elsõ részéhez)

sztori - spoiler nélkül röviden: csávó bátyja a börtönben várja a kivégzését. csávó hisz a tesó ártatlanságában ezért kirabol egy bankot, hogy bejusson a bátyja börtönébe, hogy kiszabadítsa õt, mégpedig úgy, hogy (ez a 40. percben derül ki, szóval minispoiler) (magára tetováltatja a börtön alaprajzát, mert azt anno az õ cége tervezte.)

a sztori érdekessége, hogy baromi sok szálon fut a cselekmény (24 kismiska ehhez képest), valami baromi összetett tervet szõ az öcsi (amirõl a nézõ nem tud semmit), hogy kiszabadítsa a bátyót)

célcsoport: talán nem véletlen, hogy a fox éppen a 24 sávjába tette be a sorozatot😊

akik látták eddig a nyáron kiszivárgott pilot-ot, azok többségében nagyon pozitívan nyilakoztak hazai warez körökben (amcsik le vannak ejtve😊

a lényeg - érdemes csekkolni az elsõ részt, aztán ha bejön, akkor nyert ügy. (ha nem, akkor puff neki. majd jön más😊

tavaly bejött a jóslat, idén miért ne? (ld. az október elsején nyitott LOST-topikban már kultnak neveztem azt a sorozatot, amelybõl csak az elsõ két részt láttuk még akkor - mondjuk már júliusban, a kiszivárgott pilot láttán lehetett tudni, hogy valami készül😊

ha nem lesz kult - üssetek!😊