23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
Szolnokboy #4569 kész a felirat :) VictorPictor megint kamuzott :) -
Ebben nagyon igazad van! -
#4567 Teljesen igazad van..de akkor legyen egy teljesen spoileres topic.
Így izgalmas,bejön valaki és csak a nagy spoilereket látja.
Nemolvashat bele,mert megtud esetleg valamit,és juj.
Nemazért mert nehéz odaírni,vagy lusta az meber,csak eltelik egy rész van 20 spoileres beirás,de már jön a köbvetkező..érdemben meg alig beszélünk róla.Mintha valami titkos dolog lenne.
-
vg #4566 Annyira jó segge van ennek a Holly Valance csajszinak! -
#4565 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Igen, mondjuk T-Bag a nem kis hendikep ellenére is elég ütőképes:) -
#4564 Jó, akkor hét.Csak vizualizáltam a szót nem számoltam meg a betűket.De azt hiszem a lényegen nem változtat. -
#4563 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mondjuk onnan jöttem, rá, hogy Hunnenkoenig lentebb lelkesen mondta, hogy ugye, hogy igaza volt a First Downt illetően, én meg emlékeztem mit írt(guest star...).És mellesleg már az is elég spoileres, hogy szerinte Tweener lesz a következő, mert ebből egyenes az következik, hogy-bár a sztori úgy folyik, mintha ő lenne az- már tudtam, mégsem ő lesz. -
#4562 1.-re: nem tudom kinek a poénját lopom el, de ez már volt:
Rohadt nehéz ám megszámolni egy angol szó betűit is....:D -
#4561 az oké, hogy spoilereztél, de kinek írtad le????
aki nem látta, az ha elég okos, nem olvassa el, vagy szív
aki meg látta az meg szerintem csak felfogta mi történt...:)
Más:
Valaki szedte a 2x04-et most HR HDTV-ben?
Nektek is pattog helyenként a hang, meg elhalkul???
(NBS rilíz) -
#4560 1.Rohadt nehéz ám oda írni a spoiler-t.6 vacak betű, ennnyi.Ne írja oda egy hét múlva, ne írja oda 3 nap múlva, de könyörgöm nehogy már a "premier" napján se kelljen odaírni.Mondom, csak 6 betű...nem hiszem el, hogy ez egyáltalán vita tárgya lehet.
2.Nemcsak az éppen aktuális epizód a téma.Egyéb kérdések, vélemények is fel szoktak merülni.Ha nem nézem meg már azonnal(jelen esetben hajnalban már lehetett tölteni) az aktuális részt, akkor be ne tegyem a lábam, éppen az 1. pontban említettek miatt?
-
#4559 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
T-Bag már megint nagyot alkothatott a nyomorék kezével az ellen a nagydarab csávó ellen...na mind1, ez legyen a leggyengébb pontja a sorozatnak
amugymeg ez a rész nagyon jó volt, a csajban kicsit csalódtam, hogy fel akarta adni Scofieldéket, de hát a szerelem és a féltékenység nagy úr :)
-
#4558 Különben ezt sosem értettem,van egy topic ugye,ami az aktuális sorozattal foglalkozik,és részeivel.
Előre senki nemtudja mi lesz,aztán ha már megnézheti leirja.Hisz erről szól nem?
Most várjunk napokig vagy mi?Épp ez lenne e lényege,hogy a látottakat megbeszéljük.
Ameddig nemlátom addig nemjövök,nemolvasom el,mert tudni úgyis lelesz írva.
Most mitszóljon aki az rtl-en követi?Benéz ide,meglátja a bannert,esetleg beleolvas?Spoiler odairva általában.
De aki mondjuk a vetités napját követő reggel csak úgy betéved..hmm..az eleve tudja,hogy van aki látta,és szerintem kíváncsi is nagyon,mégha nem is akarja tudni.
Jó megértem esetleg aki várja a feliratot,csak akkor fogja látni.De addig fennáll a veszélye,hogymegtudja mi a helyzet.
Rövid úgy is az 1 hét,és jön a következő rész.És megint lehet beszélni az új részről.
Én speciel hazajöttem a melóból,elinditottam reggel,felkeltem ebéd,és megnéztem,és csak azután jöttem ide elolvasni mit írtak. -
#4557 huhh
de szar egy napom volt...
-dolgozni kellett,ez eleve szar.
-nem jöttek ki a digitv-sek megnézni,miért nem tudom az új tv-n rendesen nézni,
-tehát még most sem tudok tv-zni.
-elhappolták amit a Barátnőmnek szerettem volna ajándékba.
-a gépem majdnem-nem indult amikor bekapcsoltam
de végülis pár perc és lenn van az új rész,jól megnézem és minden rendbe jön 43 percre!!!!!! -
SoS Zsoltfuhrer #4556 hi all
honnan lehet letölteni szökés részeket? Keresgéltem de sikertelenül! A torrentes meg k..va lassú -
#4555 mégis melyik hsz-ből jöttél rá?amúgy meg magadra vess ha úgy jössz be ide hogy nem láttad a legújabb részt,méghozzá a premierje napján -
#4554 fordítsd le magadnak ha türelmetlen vagy !
-
#4553 Nem baj, már lent is elbaszták a poént(bár én nem olvastam el a spoiler utáni szövegt, úgyhogy nem tudom mit írtál oda), úgyhogy már tökmindegy. -
Owned #4552 Hopp sry elbaxtam a spoilert,NE OLVASSA EL AZ ELŐZŐ HSZemet AKI MÉG NEM LÁTTA! -
Owned #4551 Jaja sztem is jó volt hogy az ember szinte az utolsó pillanatig azt hihette hogySPOILERTweener lesz illetve még T-Bag-re is lehetett gondolni aztán hopp,Abruzzi!
Egyébként rohadt jó volt a mostani rész már alig várom a következőt,sőt AKAROM A KÖVETKEZŐT!MOST! -
FLeK0 #4550 a filmben -
#4549 mint? -
#4548 szerintem meg ugyanúgy át kéne húzni pirossal, -
#4547 Miután mindenki látta?Már most lehetne, miután mindenki ilyen szépen megbeszélte...THX -
#4546 kéne máár a felirat
-
Szolnokboy #4545 jah pl -
#4544 manipulálva?? mé? :S
amúgy sztem is jó rész volt,nagyon hozta a "most őt kapják el,hopp nem is,inkább őt,vagy nem,őt,vagy..." feelinget :) -
#4543 mondjuk "Died" vagy "Arrested" felirat. -
#4542 http://www.uploadport.com/request/?fid=D4AC3 - második epizód
http://www.uploadport.com/request/?fid=48Y1R - harmadik epizód
(ez az első évad szinkronos, erre gondoltál?) -
Nova21 #4541 Sziasztok!
Tudna valaki egy közvetlen letöltési linket mondani (az első e részt már láttam) (mint pl. a rapidshare vagy a n7.wc.hu volt) itt ülök egy német koliban és nem tudok semmi se tölteni se dc-ről se torrentről, pedig már ki vagyok éhezve a további részekre.
Előre is köszi!
-
#4540 remélem ma estére megint kint lesz a felirat :) :) :)
Már nagyon kiv. vagyok folytatásra... -
#4539 Ez eléggé meglepő volt.Kár hogy ő lett a first down.:-(
Persze az elkövetett bűnei miatt elfogadható. -
Lyan Kyj #4538 aha, jó ötlet, legyen mondjuk az egyén bukását bemutató résztől számítva 1 hét, és utána legyen kihúzva -
Szolnokboy #4537 a bannerban át lehetne húzni az arcot vagy valahogy jelölni, hogy már kikerült a képből (persze miután már mindenki látta) -
#4536 Sajna Tweener lesz a következö...
Guest Starringnak a cseh csaj es Tweener van kiirva, szoval eleg egyertelmü -
#4535 Ja, amugy meg EN NYERTEM!!!!
En talaltam el ki lesz a first down, bibiiii! -
#4534 OMF!!!
S0204:
Most manipulalva erzem megam, de nagyon. -
#4533 kicsit oltás. kemény sorozat. marhayó (Y) -
#4532 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Abruzzi a first down, de nem kerül vissza a Fox Riverbe, mert lelövik. Bellick-ék elkapják Michael-éket, de megszabadulnak tőlük. T-Bag-et majdnem elkapják, de ügyesen megoldja a problémát :-)
-
#4531 nna mostmár tényleg kint van a 2x04 :-) -
#4530 Ok, egyik adon sem megy sajna, amit eddig az interneten talaltam...
Francba...