Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nagy köszönet a készítõknek érte! <#worship>#worship>
FELKERÜLT A MAGYAR FELIRAT!!!
<#eljen>#eljen>
Ez is pozitív, nagyon érdekes sorozat, ha egy kis IQ-val csücsül le elé a nézõ (de azért nem kell Einsteinnek lenni, elég az IQ Light is 😊)
Danke winnie 😊
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
num3rs: igen
A Prison B. egyébként gondolom heti sorozat, melyik napokon keressük ?
Tényleg, jól láttam, hogy 23-án folytatják a Numb3rs-t ?
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
a prison break a letöltésekben is magasan vezet egyelõre a héten
Dominic Purcell egéybként sztem kiváló választás volt, John Doe-ban alkotott nagyot (meg a Blade3-ban, hát, közepeset?)
Ma esti programnak betáraztam 😊)
Tényleg winnie, melyik csati adja (kit kell leugázni, ha nem folytatja) ?
ed2k://|file|Prison.Break.S01E01.HDTV.XviD-LOL.avi|366825472|9B1C23E6A77ECB8D45F6AE542DF14066|/
ed2k://|file|Prison.Break.S01E02.HDTV.XviD-TV.avi|365674496|8A9C4EC5EAD431A92236F103FA559864|/
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Prison.Break.S01E01.HDTV.XviD-LOL.
Prison.Break.S01E02.HDTV.XviD-TV.
Visszavontam! 😄
kíváncsi leszek, hogy hányan nézik meg.
anno a lost topikban a 4. hozzászólásra 28 napot kellett várni
shit happens
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
az idei egyik legnagyobb esélyes a nyáron kiszávárgott elsõ részek alapján
PRISON BREAK
premier: 2005.08.29, mégpedig két órás, vagyis reggelre már tölthetõ lesz.
MAGYAR FELIRAT TERMÉSZETESEN KÉSZÜL A RÉSZHEZ (mint minden idei sorozat elsõ részéhez)
sztori - spoiler nélkül röviden: csávó bátyja a börtönben várja a kivégzését. csávó hisz a tesó ártatlanságában ezért kirabol egy bankot, hogy bejusson a bátyja börtönébe, hogy kiszabadítsa õt, mégpedig úgy, hogy (ez a 40. percben derül ki, szóval minispoiler) (magára tetováltatja a börtön alaprajzát, mert azt anno az õ cége tervezte.)
a sztori érdekessége, hogy baromi sok szálon fut a cselekmény (24 kismiska ehhez képest), valami baromi összetett tervet szõ az öcsi (amirõl a nézõ nem tud semmit), hogy kiszabadítsa a bátyót)
célcsoport: talán nem véletlen, hogy a fox éppen a 24 sávjába tette be a sorozatot😊
akik látták eddig a nyáron kiszivárgott pilot-ot, azok többségében nagyon pozitívan nyilakoztak hazai warez körökben (amcsik le vannak ejtve😊
a lényeg - érdemes csekkolni az elsõ részt, aztán ha bejön, akkor nyert ügy. (ha nem, akkor puff neki. majd jön más😊
tavaly bejött a jóslat, idén miért ne? (ld. az október elsején nyitott LOST-topikban már kultnak neveztem azt a sorozatot, amelybõl csak az elsõ két részt láttuk még akkor - mondjuk már júliusban, a kiszivárgott pilot láttán lehetett tudni, hogy valami készül😊
ha nem lesz kult - üssetek!😊