A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
angelus #4430 "Tweener:
nagy esélye van. Tiszta ideg, nem kezeli jól a helyzetet. ( ki kezelné jól? )"
Sco, Linc, Abruzzi, T-Bag ... soroljam?
"nagyon gáz lenne, ha igy elbánnának vele az írók. Eddig még egyetlen részben sem szerepelt, nem bánhatnak eligy el vele."
Mindenkit számba vettem h lehetne "First Down". Ez tűnik lehetséges megoldásnak. Bocs, de írói illetve produceri szempontokat vettem figyelembe véve.
"ha megnézed a promot, láthatod hogy nincs túl jó formában, kezd kilökődni a keze és a zsaruk is a nyakán vannak... De véleményesm szerint marad."
Nem láttam, mivel nem szoktam megnézni, sajnos már a Lost-nál megtanultam h vagy spoileresek vagy átverősek lényeg h látványosak legyenek... magával csesz ki aki nézi.
"C-Note:
hasonló a helyzet,mint Sucre-nál. itt is megvan a szerelmi/családi dolog, plusz még a pénz is motiválja. kb ennyivel több nála."
Sucre és C-Note is fontos vonal, különben nem áldozták volna rájuk most is a rész 3/4-t... Egy sorozatban, melynek hossza (bármennyire is idegesítő) egyedül a nézettségtől függ, íróként szerinted egy Mariecruz-os, egy C-Note family-s szálat dobnál ki, melyben még van potenciál, vagy benne hagynál egy teljesen érdektelen Tweener vagy J-Cat szálat? Esetleg neki kezdenél logikátlanul felépíteni most egyet?