23171
![11866197451219315601.jpg](http://www.media.sg.hu/forum/galleries/1186619745/11866197451219315601.jpg)
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
pwned lol4 -
FLeK0 #4448 wtf -
FLeK0 #4447 itt lehet olyan egyszerű klánoldalt regelni ami megfelel az ilyen ligákba regisztráláshoz. -
Balázs 17 #4446 hát így belegondolva, az előző promonál is azthitte mindenki, hogy ott vki meghal... aztán... meg azért elég korai lenne az első, pár óra telt el a szökés óta és egyből elkapnak vkit, áá nemhinném -
jah, mert a Prison Break a kliséket nagyon betartaná...
végig azt lehetett hinni, hogy a sorozat végén Scofield Sarával, Lincoln meg Veronicával lesz együtt... Lásd RTL-Klub-os plakátok, erre tessék. -
PBence #4444 One of the escapees is taken down by Mahone! --- ebből gondolom, hogy a cím arra utal,amire. -
Sucre hogy tudott lelépni, anélkül, h a motoros rendőr ne vegye észre?
ez nekem kicsit fura. -
vazze,pont ezt akartam írni :) pontosabban azt (is) hogy ismerve a pb-t szinte kizártnak tartom hogy ez a first down arra utal amire ti gondoltok,legalábbis nem úgy.a promoban abruzzival foglalkoznak nagyon,szóval lehet az ő sitt utáni "first down"-ja lesz,tehát lehet elkezdi a tisztogatást hogy visszakerüljön a család élére(mert gondolom most negyon nem ott van),vagy megtalálja Fibonaccit.bár még ez is túl 1értelmű lenne -
az is lehet hogy csak azert ez a címe mert beülnek egy nfl meccsre szurkolni -
Nem, azt írtam, hogy Tweener, Abruzzi és T-bag biztos repülni fog, csak kérdés milyen sorrendben.Nagy valószínűséggel Tweener lesz az első. -
Kanál #4439 ja nem :c -
Phat Smoker #4438 a zene ami alatta megy, a sok 100 egyforma feka zenék egyike lesz ;-)) -
Kanál #4437 Nine Thou - Styles of Beyond
talan -
Promo e7
Nem tudja valaki hogy mi annak a számnak a címe ,ami a promo alatt megy?
Az rtlklub is leadhatna ilyen promo-kat -
PBence #4435 aszerint amit leirtál, mindenki marad :) -
én nem örülnék neki...bár sajna elég keveset oszottak rá utsó részekben...vagy csak nem ért rá és ezért -
Phat Smoker #4433 költséghatékonysági szempontból, szerintem is Abruzzi fog repülni ;-) -
062020 #4432 Szerintem Abruzzi megy. -
Szvsz rosszul közelíted meg a dolgot.Valószínűleg a PB esetében is kliséket kell alapul venni.Tweener azért fog repülni mert ugye ő nyomta fel a rabokat, tehát megérdemli.Sucre meg addig biztos maradni fog amíg a nőjét vissza nem szerzi, meg Marcuizt jól pofán nem vágja.Abruzzi és T-bag is szintén esélyesek, mert rossz fiúkról van szó.C-note-nak is elvileg maradni kell mert felesége van meg gyereke, plusz nem igazán érdemelte meg a börtönt. -
angelus #4430 "Tweener:
nagy esélye van. Tiszta ideg, nem kezeli jól a helyzetet. ( ki kezelné jól? )"
Sco, Linc, Abruzzi, T-Bag ... soroljam?
"nagyon gáz lenne, ha igy elbánnának vele az írók. Eddig még egyetlen részben sem szerepelt, nem bánhatnak eligy el vele."
Mindenkit számba vettem h lehetne "First Down". Ez tűnik lehetséges megoldásnak. Bocs, de írói illetve produceri szempontokat vettem figyelembe véve.
"ha megnézed a promot, láthatod hogy nincs túl jó formában, kezd kilökődni a keze és a zsaruk is a nyakán vannak... De véleményesm szerint marad."
Nem láttam, mivel nem szoktam megnézni, sajnos már a Lost-nál megtanultam h vagy spoileresek vagy átverősek lényeg h látványosak legyenek... magával csesz ki aki nézi.
"C-Note:
hasonló a helyzet,mint Sucre-nál. itt is megvan a szerelmi/családi dolog, plusz még a pénz is motiválja. kb ennyivel több nála."
Sucre és C-Note is fontos vonal, különben nem áldozták volna rájuk most is a rész 3/4-t... Egy sorozatban, melynek hossza (bármennyire is idegesítő) egyedül a nézettségtől függ, íróként szerinted egy Mariecruz-os, egy C-Note family-s szálat dobnál ki, melyben még van potenciál, vagy benne hagynál egy teljesen érdektelen Tweener vagy J-Cat szálat? Esetleg neki kezdenél logikátlanul felépíteni most egyet?
-
Szerintem Abruzzi repülni fog, mivel folyamatosan guest star-nak van titulalva mar az elsö evead vege ota... -
PBence #4428 Szerintem az biztosra vehető, hogy az érzelmi oldalt bemutató karakterek közül (Sucre, C-Note) valamelyik marad, mert mindenki vevő az ilyen dologra. -
PBence #4427 Tweener:
nagy esélye van. Tiszta ideg, nem kezeli jól a helyzetet. ( ki kezelné jól? ) Este megfekteti a csajt, akinek valahonnan ismerősnek tűnik, telózik egyet, és másnap reggel ott a rendőrség,beparázik,elkapja a csajt, lelövik...
T-Bag:
ha megnézed a promot, láthatod hogy nincs túl jó formában, kezd kilökődni a keze és a zsaruk is a nyakán vannak... De véleményesm szerint marad.
Sucre:
Esélyes lehet a kiirásra, mivel már szinte semmi nem indokolja hogy maradjon. egyedül a maricruz-os szál. de az meg a történet szempontjából nem annyira lényeges.
C-Note:
hasonló a helyzet,mint Sucre-nál. itt is megvan a szerelmi/családi dolog, plusz még a pénz is motiválja. kb ennyivel több nála.
Scofield&burrows:
0% ez ugyanis nagyon ártana a nézettségnek.
Abruzzi:
elképzelhető.Főleg a promoban történtek után. Pl: felnyomja a csaj. Vagy akár az is hogy elveszti a fejét, miközben fibonaccit keresi. (nem értem hogy minek akarja megölni. Az oké hogy börtönbe juttatta, és meg akarja bosszulni. Ebben a helyzetben inkább menekülnie kellene.) Szóval a forrófejűsége miatt esélyes.
Pathosik:
nagyon gáz lenne, ha igy elbánnának vele az írók. Eddig még egyetlen részben sem szerepelt, nem bánhatnak eligy el vele. -
Jó rész volt.....Patoshik megin kimaratt
amúgy érdekes, hogy a legjobban C-Notetal és Sucreval tudok együtt érezni....vagy hogy mondjam..... -
FLeK0 #4425 nagy pofáraesés lesz ha vmi másra utal a cím :) -
Én is hasonlóan gondolom. Tweener ellesz este a csajjal, reggel meg a rendőrök ébresztik. Ennyi. :DD -
angelus #4423 Lassan elkéne kezdeni tippelni ki lesz a First Down. Mit szólnátok egy szavazáshoz?
Sztem különben David "Tweener" Apolskis lesz az.
De az esélyek. (Sorrendbe megyek a képeken.)
- Theodore Bagwell:
Történet szempontjából nincs veszélybe, nincsenek a nyomában, és a keze is kezd rendbe jönni. Írói szempontból pedig nagyon jó karakter, akit kár lenne kiírni és még van befejezetlen ügye a régi családjával ugye... szval 0%
- Benjamin Franklin:
Ő már a történet szempontjából érdekesebb, hisz a sztori vonala épp kezd a végére érni, ráadásul kezdjük is megszeretni, szval ilyen 24-es fordulattal ő is lehetne az, ráadásul nem hiszem h lenne terve vele az íróknak, leszámítva ugye a pénzt, amit már az Otis c. részben is kérdezett, és most is említett. Sztem ő 10%
- Fernando Sucre:
Kezdetektől főszereplő, remek karakter. Írói szempontból butaság lenni őt elkapatni, mivel még ott van a Maricruz-Hektor ügy, plusz még valahogy a kuzinnak is kellene segíteni... (én valahogy ugy érzem ebben Michaelnek is szerepe lesz.) Tuti 0%
- Michael Scofield és Lincoln Burrows:
Ugye ez már annyira 0% h minuszban van... De ha értelmet akarnak adni az írók a címnek jó húzás lenne, viszont elég sok nézőt vesztenének.
- David Apolskis:
Ideges a szökése óta, folyamatosan hibázik, ráadásul terv és cél nélkül szökött meg. Írói szempontból is csak a pénz motiválja, ráadásul nem is szimpatikus karakter. Nálam ő 60%.
- John Abruzzi:
Igazából T-Bag mellett a másik igazi rossz fiú, abszolút alap elem a soriba. Kell mert sztem a pénz, Fibonacci és a maffia ügyek mind jó szálak. Igazság szerint ha vissza áll a banda élére az csak jót tesz a karakterének. Egyetlen dolog szól ellene, a színész, aki ugye nem biztos h tudja vállalni sokáig a sorozatot, vagy a producerek a pénzelését... Szvsz ezért ér meg nálam 5%-ot.
- Charles Patoshik:
Rajongók kedvence lett az utóbbi részek alatt engem mondjuk mindig ídegesített, minden esetre megjátszhatnak egy olyat, h veszélybe kerül mind a 7 másik körözött, majd mind megmenekül, a J-cat meg bele teker a rendőrök karjaiba. 25%
Szval én így gondolom tömören :D:D:D:D:D
Várom a tippeket... hétfőn minden kiderül... -
Atomrobbanás? Vagy csak mindenki megszökött. -
itt meg mi tortent ? -
Balázs 17 #4420 a kereső azért van, hogy keress és egtudd a dolgokat -
Jah tenyleg nem is gondoltam hogz ott meglenne .koszi
-
FLeK0 #4418 feliratok.hu ?! -
es mondjuk ha torrneten meg is talalom honnan lehetne feliratot szedni ra?
-
igen nekem is kene hamarabb az elso evad -
Vortodox #4415 Sziasztok!
Nem tudjátok, honnan tudnám letölteni az első évadot? Jó lenne a feliratos is, torrent, mindegy, csak nem tudom kivárni, amíg leadják!
Üdv -
Hát linux alatt a MPlayer tud DVD sávot úgy megnyitni, hogy külső feliratot tölthetsz be hozzá. Azt hiszem van windows változat is belőle. -
ballor #4413 ahan, ezt a netről is e lehet húzni, csak NTSC azt hiszem
ilyenre hogy lehet feliratot rakni? -
Prison Break DVD-kiadás -
ok, már vártam...
egyik az első részből Sucre szövege, már írtam korábban is:
"Csak egy szótagú szavakat használok mostantól: Igen, nem."
vagy másodikból:
"Allen Schweitzer ismered?"
"Sose hallottam róla."
Míg feliratban sikerült visszaadni azt a finom kis különbséget, hogy Scoifeld ezt mondja:
"Sose hallottam a fickórol."
ez mondjuk egészen más. főleg mivel így nem haudik... -
osztom hacsak enm mondasz példát arra hogy nem igaz