A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
angelus #4423 Lassan elkéne kezdeni tippelni ki lesz a First Down. Mit szólnátok egy szavazáshoz?
Sztem különben David "Tweener" Apolskis lesz az.
De az esélyek. (Sorrendbe megyek a képeken.)
- Theodore Bagwell:
Történet szempontjából nincs veszélybe, nincsenek a nyomában, és a keze is kezd rendbe jönni. Írói szempontból pedig nagyon jó karakter, akit kár lenne kiírni és még van befejezetlen ügye a régi családjával ugye... szval 0%
- Benjamin Franklin:
Ő már a történet szempontjából érdekesebb, hisz a sztori vonala épp kezd a végére érni, ráadásul kezdjük is megszeretni, szval ilyen 24-es fordulattal ő is lehetne az, ráadásul nem hiszem h lenne terve vele az íróknak, leszámítva ugye a pénzt, amit már az Otis c. részben is kérdezett, és most is említett. Sztem ő 10%
- Fernando Sucre:
Kezdetektől főszereplő, remek karakter. Írói szempontból butaság lenni őt elkapatni, mivel még ott van a Maricruz-Hektor ügy, plusz még valahogy a kuzinnak is kellene segíteni... (én valahogy ugy érzem ebben Michaelnek is szerepe lesz.) Tuti 0%
- Michael Scofield és Lincoln Burrows:
Ugye ez már annyira 0% h minuszban van... De ha értelmet akarnak adni az írók a címnek jó húzás lenne, viszont elég sok nézőt vesztenének.
- David Apolskis:
Ideges a szökése óta, folyamatosan hibázik, ráadásul terv és cél nélkül szökött meg. Írói szempontból is csak a pénz motiválja, ráadásul nem is szimpatikus karakter. Nálam ő 60%.
- John Abruzzi:
Igazából T-Bag mellett a másik igazi rossz fiú, abszolút alap elem a soriba. Kell mert sztem a pénz, Fibonacci és a maffia ügyek mind jó szálak. Igazság szerint ha vissza áll a banda élére az csak jót tesz a karakterének. Egyetlen dolog szól ellene, a színész, aki ugye nem biztos h tudja vállalni sokáig a sorozatot, vagy a producerek a pénzelését... Szvsz ezért ér meg nálam 5%-ot.
- Charles Patoshik:
Rajongók kedvence lett az utóbbi részek alatt engem mondjuk mindig ídegesített, minden esetre megjátszhatnak egy olyat, h veszélybe kerül mind a 7 másik körözött, majd mind megmenekül, a J-cat meg bele teker a rendőrök karjaiba. 25%
Szval én így gondolom tömören :D:D:D:D:D
Várom a tippeket... hétfőn minden kiderül...