11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • Solid Snake GH
    [spoiler]Huhh. A Scan megtekintése után csak megerősíteni tudom korábbi jóslatomat: lesz még itt izgalom bőven.

A felrobbantásos ötlet valóban jó ötlet volt, egyedül azt nem értettem, hogy minek kellett pontosan lemérni a híd helyzetét a tetkók segítségével? Vagy a híd mellett lévő lazult korláthoz kellett? Úgy sem egyértelmű a dolog.

A szétdarabolt hulla eléggé bizarr, szerintem teljesen kizárt, hogy Michael követte volna el. Meglehet, hogy nem is emberi maradványokról van szó, hanem pl. marhahúsról. A műanyagzsákban nem lehetett kivenni, hogy az emberi maradvány lenne. A realista hatás miatt kellett a husi, a robbanás miatt ugye jól megpörkölődik, így az FBI-osok valóban azt hihetik, hogy valódi halál történt (bár Lincoln bölcsen megjegyezte, hogy nem telik majd sok időbe, míg azonosítják a maradványokat - ezért mondom, hogy talán nem is emberi húsról van szó).

Bellick szövetkezése Geary-vel szintén furcsa: egyik jelenetben még szétverik egymást az üzletben, aztán már szövetkeznek. Bellick köztudottan egy állat, aki a saját feje után megy. Ráadásul Geary-nek köszönheti a felmondását, így a szövetkezés logikátlan.

Ha már logikátlanságnál tartunk: a T-Bag eltúlzott műtétje-szerű motívum itt is megvan: Lincoln lábát meglőtték, Michael a lehetőségekhez képest szakszerűen elállítja a vérzést és bekötözi a sebet. Lincoln a rész végére már teljesen normálisan kocog, mászik. Ha Dominic Purcell legalább sántikált volna, hogy reálísabbnak tűnjön, akkor szuper lett volna. De nem baj, el lehet ettől tekinteni.

Sucre hozza a megszállott szerelmes fogalmát, tisztelem érte. Az áldozatért kár, Maricruz ugyanis egyértelműen nem tud hű lenni. Lehet, hogy szereti Sucre-t, de véleményem szerint ha valaki máshoz megy hozzá közel 2 hónap után a Sucre-val való eljegyzés után, azt én nem definiálom igaz, hűséges szerelmként. Sucre-ben megvan. Maricruzban nincs.

C-Note ennek a résznek köszönhetően nagyon szimpatikussá vált a szememben. A telefonbeszélgetés és a kislányával való találkozás nagyon szívmelengető. Egy szökött rab, aki valójában ártatlan (a hadseregkészletek eltulajdonítását ugye a nyakába varrták - ezt tudjuk az első évadból). Igazán remélem, hogy nem fogják elkapni. Most már valóban szurkolok neki. ;)

A Shales-dolog szerintem is Mahone kudarcának felszínre jövetele, tehát zavarában mondta, hogy "Shales...vagyis Scofield".

Izgatottan várom a First Down-t ;)

Arra vagyok nagyon kíváncsi, hogy Haywire-ral mi az isten van. Nem igaz, hogy nem szúrnak ki egy rögbisisakos, fehér ruhás, bicikliző tagot. Szerintem a First Down-ban Haywire-t fogják elkapni.