A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
Biztos nem sima migrénje van, hanem vmi más idegrendszeri baja, vagy vmi :) Vagy valami nyugtató félét szedhet.
Különben szerintem az volt a végén, hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!először én sem értettem, hogy most mi a köze a faszinak aki az aktán volt a robbanáshoz, mármint arra gondoltam akkor, hogy "na neeee, máris rájött, hogy a Shales volt a kocsiban???" De megnéztem újra a robbanás utáni jelenetet, és szerintem Mahone nem tudja, hogy NEM Scofield volt az autóban hanem azért lett olyan ideges, mert Shalest sem tudta elkapni hosszú idők alatt, és Scofieldot sem ő kapta el, hanem ugye most azt hiszi, hogy meghalt és nem kaphatta el, mondják is a háttérben, hogy nem kaphat el mindenkit nem igaz? Szóval szerintem egyfajta kudarcként fogta fel Scofield halálát úgy ahogy azt is, hogy nem tudta Shalest sem elkapni. Különben a részben korábban si volt rá utalás azt hiszem Sucre-nél vagy C-notenál, amikor mondta a telefonban Mahone, hogy élve kellenek nem hullazsákban.