A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
Azzal nincs semmi baj, hogy leírod a véleményed, sőt külön jó, ha van egy teljesen negatív vélemény is, mert így az "ártalmatlan szemlélődő" szélesebb képet kap.
Viszont: a hsz-ed helyenként azt már nem tartja tiszteletben, hogy feltehetőleg akik ebbe a topicba írnak, azok szeretik nézni a sorozatot. És talán az ő kedvüket/ szórakozásukat/ hangulatukat rongálod. (Gondolok pl. erre:
"sorozatok kozul messze az utso helyre sorolva"
)
Mellesleg a szubjektív véleményedet nem érzem elég objektívnek, hogy így fogalmazzak:), de biztos van valami, ami tetszik, vagy megfogott benne, különben nem néznéd egyáltalán. (Én, hangsúlyozom: én, általában ezt csinálom egy olyansorozattal, ami nem tetszik.)
És télleg nem kötözködésből- sztem elég kultúrált voltam-, de biztos, hogy jól figyeltél az első évadban, vagy csak a második évad elején??? Konkrétan arra gondolok, hogy Scofield a kocsiban azt mondja, hogy "a hibákra gondol".
Mert sztem az nagyon nem igaz, hogy >>Michael "nekemmindenbejon" Scofield<<-nak lehetne érezni a főhőst... Ez is egy szubjektív vélemény. Bár azt hiszem ebben a topikban akár kollektívnek is mondható.