11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • Alien
    Tegnap én is megnéztem a SE02E02-t

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    De előbb még visszatérnék az első részre. Látom sokan foglalkoztok Veronica-val, engem egy cseppet sem rázott meg a halála , mindig is idegesített, örülök, hogy többet nem fog szerepelni, szóval abszolút le se döbbentem (ellentétben a 24-el ahol azért rengetegszer meredtem magam elé egy egy szereplő eltávozásánál)

Na de a második résztől :) Eltelt két rész, Haywire-al még mindig nem tudjuk, hogy mi van, az elnök asszony sem szereplet meg Kellerman sem, pedig érdekelne, hogy mit szólnak, hogy Lincoln megszökött.
    Aztán ugye most mindenki szétvált már, egyedül Michael és Linc maradt együtt. A többiek mint külön utakon és már mindegyik tud a pénzről, beleértve Haywire-t is mert úgy emlékszem, hogy ő is hallotta még DB Coopertől, és ugye most mind külön utakon megy a pénz fele Utah-ba :) Kiváncsi vagyok, hogy ebből a sok szálból mi fog kisülni. Tetszett az a jelenet, amikor bejelentették, hogy kitűztek jutalmat a szökevények megtalálására. Bellick arca nagyon ott van annál a jelenetnél :)) Meg amikor az az őr ment a tárgyalásra, huhh ha szemmel ölni lehetne... :) Szóval ez is érdekes lesz, hogy Bellick majd magánbosszú-hadjáratba kezd. Arra leszek majd kiváncsi, hogy ki lesz az, aki ráfog jönni, hogy Lincol tényleg ártatlan. Szerintem akár az igazgatónak, akár Bellicknek, vagy Mahone-nak is szerepe lehet még a későbbiekben ezzel kapcsolatban.
    Várom a következő részt :)