A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
Lyan Kyj #4057 nos, megnéztem megint 2x02, és szeretném korrigálni magam.
Tény, h vannak benne kisebb-nagyobb irracionáls történések, mindenesetre a hangulat visszatért. Rájöttem, h igazából csak egyetlen dolog böki a csőrömet, de az nagyon: William Fichtner. Egyrészt nem bírom a csávót, másrészt az általa alakított szereplő kicsit kilóg a PB hangulatából, főleg, ha szuper-nyomozónak állítják be. Itt, a 2x02-ben jó volt, mert nem csinált sok mindent, midnenesetre én az évad közepe tájékán, mintegy utolsó szivatásként raktam volna a történetbe. Továbbra is Bellicket tekintem a bosszúálló harcosnak, és örülök, h a 2. részben ráálltak erre a szerepre.
Azért is fészkelődtem kicsit, miközben néztem, mert szerintem a régi zenék (akármennyire profik is), nem illenek a nyílt, szabad környezetbe, a börtön-motívumnak pont jó volt. Lehet, h csak a megszokás miatt, de akkor is.
Na nem írok többet, lényeg, h én a 2x02-t sokkal inkább elfogadom az 1. évad folytatásának, mint a 2x01-et. Ha így viszik tovább a történetet, akkor örülök, ha meg nem, akkor beszívtam...