11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • precision
    Valószínű hogy nem zavarna a szinkron ennyire, hogyha nem láttam volna az eredetit, DE LÁTTAM! Nem érdekel, hogy nem a neteseknek csinálják a szinkront... egy szinkron adja már vissza (vagy próbálja meg visszaadni) az eredeti színész hangjának jellegzetességeit, karakterét...stb. Persze most mondhatnád azt, hogy aki nem látta az eredetit, az nem tudja milyen is az...erre én azt mondanám, hogy naés? Michael hangja pl milyen lett? Mint vmi 16 éves kamasz kölyök. Had higyje a 'buta magyar' hogy ennek tényleg ilyen hangja van, meg mikor 'fenyegetőzik' azt is ilyen kis nyálas tinihangon mondja valójában is...elveszíti a varázsát. Sucre -é is nevetséges. Akárcsak C-Note -é. A dokinőjé is túl lágy, Veronicáé meg egyenesen fülsértő (bár neki az eredeti hangja is olyan :))
    Hogy kire osztottam volna a szinkronokat? Hát annyira nem ismerem a mostani szinkronszínészeket, de tán Linc -en kívül mindenkinek mást adtam volna.
    Lehet hogy olyan érzésed van hogy mindenki reflexből fikáz, meg hogy "cső" vagyok, de azt kell mondjam hogy tévedsz. Ha nekem az a véleményem hogy a szinkron egy kalap fos, az miért csípőből fikázás?