A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
Valaszolni nem kötelezö.
Ha csaszar akarnek lenni, akkor nem 3 topikba irogatnek 2 eve, hanem en uralnam a forumot.
Elhiszem, hogy nem erdekel a tarsadalmi helyzetem. Engem sem a tied. Csak en nem kezdem el azt ocsarolni, ha te megemlited, hogy mit csinalsz, csak hogy alatamaszd az erveidet. Ha elmondod, hogy mit csinalsz es temaba vag es alatamasztja, hogy nem csak a levegöbe beszelsz, hanem valszeg kicsit ertesz is ahhoz, amiröl beszelsz, akkor meghajlok elötted es elfogadom, hogy talan jobban ertesz hozza. Addig csak mosolygok.
Föleg, ha valaki olyan dologrol akar vitatkozni, ami teljesen szubjektiv.
Es ha te annyira nem veszed eszre, hogy bemenni egy rajongoi forumra es ott terjeszteni a negativ iget, mint abszolut igazsagot, csak flamet szül, akkor magadra vess.
Es nem ertem milyen könnyekröl beszelsz? Nem vagyok tudataban annak, hogy valami olyasmit irtam, aminek könnyeket kene csalnia mas szemebe. Csak leirtam a tenyeket helyreigazitas keppen arra a vadadra, hogy hazudozok.