11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • angelus
    Ne sarkíts, nem azt mondtam h szar, csak h nem üti meg a mércét... Mondtam is egy random jelenetet még az eléjén miért... onnan indult a vita, amire nem kaptam értelmes ellenvetést.

Azzal h beismered h lenéző voltál még nem tudom elfogadni. Támadni is támadtál, nem tagadom visszatámadtam.

Eddig se és ezentúl se vagyok kiváncsi a társadalmi pozíciódra, állásodra, életszituációdra.

Nekem ne mondd, h jobban értesz hozzá. Majd én eldöntöm ugy van-e, hidd el, azért nem nehéz elérni nálam. Ahogy könnyű azt is elérni h valakit, a fórum császára akarok lenni kategóriába is betudjak rakni. Lekezelő modorral, csak azt fogod elérni, h egyesek nem válaszolnak rád, másk, mint én hülye, pedig értelmetlen vitába kezdenek veled. Mert csak a saját igazadat hajtod, és csak az a jó, mert há tugye, te értesz hozzá.

Tudod az utolsó pár sorod más szemébe talán könnyeket csal, de engem nem hat meg. Add meg a másiknak a tisztelet.