11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • Hunnenkoenig
    De könyörgöm, te megindokoltad?
    Te kijelentetted, hogy egy szar szinesz. Kesz. Mert te tudod.

En mit mondtam? Hogy nem rossz, de nem is kiemelkedö. Egyszerüen beleillik a szerepbe es nem okoz lelki fajdalmat, ha nezed, ahogy jatszik. Elfogadod Michaelnek es kesz.

Sem többet, sem kevesebbet nem mondtam es ezt mar vagy harmadszorra irom le. Ez azt bizonyitja, hogy el sem olvasod, mit irok, csak arra reagalasz, amit ugy erzel, ellened tamad. Pedig nem.

Lenezö voltam? Lehet. Tamadtalak? Nem. Miert voltam lenezö? Mert velemenyem szerint butasagokat irtal gondolkodas nelkül a rossz helyen a rossz stilusban.

Pusztan erre hivtam fel a figyelmedet es hoztam fel ellenerveket. Lasd: Ha a PB sablonos, akkor miert nem sablonos a BSG/24?

Es ha en oylan lennek, aki nagyzol, akkor mar mindenki ugy ismerne, mint a magyar steven spealberg.

Szeretek vele "dicsekedni", hogy a filmnel dolgozom? Igen. Miert? Mert szeretem a munkam es szeretek rola beszelni. Uton-utfelen felhozom? Nem. CSak ott, ahol illik. Hazudtam valaha is? Nem. Mindenki tudhatja, hogy egy csoro soför es asszisztens vagyok. Sosem allitottam mast.