11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • Hunnenkoenig
    Nem minden postra, csak azokra, amik zavarnak, mert ugyanolyan nagykepüsegböl fakadnak, mint amit te nalam kritizalsz.

A te hozzaszolasod is ugyanugy csöpögött a "na en most megmondtam a frankot, mert en jobban ertek hozza, mint ti" stilustol.

Lehet, hogy en nagykepü vagyok es talan a neten probalom kompenzalni a kisebbsegi komplexusaimat. Ki tudja. Ez van.

Viszont te honnan tudod, hogy en ki vagyok? Lehet, hogy csak azert tartom a lampat, mert kisebbsegi helyzetemböl adodoan nem tudok magasabbra jutni (talan nem is akarok). Honnan tudod, hogy szabadidömben nem pont szinmükepzöbe jarok es a lampatartast azert csinalom, hogy finanszirozni tudjam az iskolat? Te honnan tudod hanyan dolgoznak a filmnel alacsony beosztasban ilyen okokbol? En tudom.

Te hany filmrendezövel, epiteszmernökkel, szinesszel, atomfizikussal talalkoztal, aki segedmunkaskent dolgozott csak azert, mert idegenben volt es nem beszelte a nyelvet? En többel is. Ha ök levezettek volna neked a dolgot, öket is leszoltad volna ugyanugy.

Azert mert valaki labdaszedö a palyan, meg nem jelenti azt, hogy nem egy terdtöres vetett veget a profi focista karrierjenek...

Es nem addig flemelek, amig ramhagyjak. Altalaban en unok bele... de vegülis mindegy...