11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • angelus
    Na most már kurvára elegem van a kiotató hangnemedből, meg h vered a farkad arra h egyszer te fogtad egy filmforgatáson a lámpát. Légyszíves állj le, mert rohadtul nem csípem az ilyen embereket... tudod, ha elmondom a véleményemet, nem vagyok arra kiváncsi, h milyen hülye vagyok, mert nem azt gondolom, amit te.

Egy szóval nem mondtam h BSG vagy 24 a csúcs, ilyen sorozat nem létezik, ha megértenéd is azt, ami le van írva látnád, h csak elmondtam, h a másik két sorozatban a főszereplő, sokkal nagyobb kvalitású színész. A klisé (figyeld csak) a sztori egy részére vonatkozott, és leirtam miért tartok a 2.évadtól. Kérlek, mikor fellépsz erre a fórumra legközelebb, ne csak azokat vedd ember számba aki azt mondják, királyságos, überbrutál, kurvajó. Ne azokat aki csak zombi módjára mondják "azztta Májkel milyen faszán csinálta". Mert itt nem hiszem h bárki azt merné állítani, h ebben a sorozatban nincsenek hibák. Közhelyekkel meg ne dobálkozz, próbáld meg saját gondolatidat is használni. A sablonokhoz még annyit h tudod az általám említett Veronicás részekbe, bizony meg csak jól sincsenek összeillesztve a klisék, amit te annyira forszírozol.

Legközelebb meg ne ugy próbáld meg védeni a Prison Break-et h másik két (egyébként) remek sorozatot szidsz, mert akkor téged fognak hülyének nézni. Vonultass fel ellenpéldákat, tudod, így szokás vitázni.

"Elöszöris meg csak veletlenül sem akartam avval faradni, hogy elkezdjek vitatkozni."

Kérlek, akkor ne nyilváníts véleményt, ÉS főleg ne basztass mást azért mert megtette... (gondolok itt a forgatókönyv-szerű ízléstelenségre)

Ha kulturáltan elmondok valamit, akkor arra kulturált választ várok. Köszönöm.