A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
dzsilly #2235 Sziasztok!
Tegnap láttam a 22. részt, tehát elég frissen él bennem : )
Jóslataim:
A maréknyi csapat csak úgy menekülhet meg, ha előkerül a fiúk apja a cuki baseball sapijában, de mondjuk úgy, hogy először a frász jön ránk, mert rendőrnek öltözik be vagy ilyesmi : ) És talán a későbbiekben a Company is segíteni fog nekik, mert meg akarják buktatni az Elnök asszonyt.
Szerintem az lenne logikus, ha ez a 2. évad DC Cooper manijának a felkutatásáról szólna. Gondolom még a pénzből kifolyólag lesznek összezördülések… Sucré, a Bicajos bolond : ) Abruzzi, meg Lincoln nem tudnak a pénzről, de Michael megmondja Linc-nek, Sucrénak meg a kuzinja, aki bent ragadt. Még arra gondolok, hogy valemelyiküket elkapják és akkor lesz egy bőrtön vonatkozása is. Talán az ezt követő rész arról szól, hogy szét válnak, aztán majd a városban bújkálnak meg körözik őket.
T-bag:
Kevés dolog biztos az életben: a halál, az adók és a létszám ellenőrzés. Meg T-bag életben maradása : ) Tuti meglátogatja még a kis 'családját', meg bosszút áll Abruzzin és a lóvéból is kell neki J
Abruzzi:
Lesz ő még szemét Michael-el, hiszen el akarja tenni láb alól azt a tanút. Nem tudom, hogy a 2. szezon végére kiket kapnak el és kik fognak meghalni, de szerintem ő köztük lesz.
Bellick:
Tuti ki fognak róla még derülni dolgok, hogy miért járt önsegítő csoportba meg ilyenek.
Meg emlékeztek még arra a részre, ami arról szólt, hogy mit csináltak 3 évvel ezelőtt. Na, akkor a Michael el megy egy mexikói (?) bárba, aztán el kezd ásóval ásni valamit, de azt csak épphogy mutatják…. Szóval szerintem még fognak ilyen apró utalások nagy szerepet kapni. És talán a Nika is segít még, persze ő ebbe bele hal : )
Sara:
Ha belegondolunk, akkor az volt a szerepe, hogy nyitva hagyja az ajtót, mert különben nem tudtak volna megszökni. Ha meghal, akkor Michael totál ki lesz, hiszen így is mindig bűntudata van mindenért : ) És Goverment apu is rájuk fog nagyon szállni….a szőke ribiről nem is beszélve.. Amúgy meg ezeknek a sorozatoknak az a lényege, hogy egyik percben még ez van, a másik percben meg rohanhatnak vele a kórházba. Ha életben marad és bajba kerül, Michael biztos vállalkozik a megmentésére : ) Majd kiderül, hogy a Fox csatorna kreatív osztálya mennyire erőltette meg magát. : )
Veronika:
Nem normális, soha nem is volt az, hiszen gyerekkorában fejre ejtették. Csak azt tudom elképzelni, hogy azért "Hello Terence"-ezett, mert valahonnan régről ismeri… Amúgy ez a szenátor tisztázhatná leginkább a helyzetet, szóval remélem, hogy nagy spanok lesznek Verával.
Hihetetlen, hogy a bolond, meg a kissrác milyen jól járt…. : ) Szerintem a kissárc még lesz bajban, a bolond, az meg elbiciglizik Argentináig : )
Amit még 100%-ra mondok, hogy Lincolnt tisztázni fogják 1x, méghozzá a háttérben szép amerikai zászló fog lengedezni : ) Tehát ő nem hallhat meg, sem Michael. :9
Várom a ti verizótokat!