11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • mephi666
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    na, igen... ott volt a vége előtt 5perccel egy olyan pont, hogy úgy nézett ki: minden klappol, mindenki együtt, van pénz, stb... aztán beütött a szar... most attól féltem, hogy nem zárják le a 4. évadot, hanem megint eljátszák ugyanazt és a +2részben lesz igazi lezárás...
    hogy ne csak fikázzak: mellékszereplőkből sokkal jobbakat szedtek össze, mint a főszereplő(k)... t-bag-et/mahonet játszó színészek voltak kb a legtehetségesebbek... nem hiába szerepeltek már több tucat filmben... sucré/bellick/lincoln/grecsen is feltűnt azért több helyen... ők sem voltak rosszak... misi+sára szerintem a leggyengébb választás volt... a befejezésben valakinek meg kellett halnia... lincoln már jobban volt... misit meg a volt betegségével ki tudták nyírni... csak azt nem értem, hogy ha elkezdett vérezni az orra, miért nem futottak kellermanhoz, meg a profi orvosokhoz, h műtsék meg? egyébként ha tumora volt és eltávolították, akkor ha a műtét sikerül és nem hal bele, akkor elvileg nem újulhat ki... na, mindegy... majd a +2részben az átugrott 4évről lesz szó úgyis... mahone+pam nem tudnak együtt élni, mert látják egymásban a fiukat, blabla... ezért jön össze a néger nővel... sucré elvan marcsival meg a gyerekkel és felelőségteljes apuka lesz... linc megkeresi köcsögwhistler volt nőjét és azzal jön össze... t-bag zacsipacsizik a sitten... krantz megírja a saját "mein kampf"-ját... misi+sára járják a kórházakat, stb... kb ilyenre tippelek a folytatásban...

egyébként időrendre visszatérve: sántít eléggé... 5hónap alatt játszódott volna le az egész? mind a kb 80 rész? 1rész=2nap átlagolva... szerintem kicsit fail... :) fox riverben meg miért volt hó? tök tudja, hogy pontosan hol van az a börtön amerikában, de ha fenn északon, akkor miért ne? szüleim mondták, hogy 30-40 éve volt olyan, hogy április közepén esett hó... nem túl gyakori, de előfordulhat... ennél sokkal "furcsább" dolgok voltak a 4. évadban...

aki meg a "fél liter vért veszít 10perc alatt" dolgomat kritizálta: misi mutterja azt is megmondta, hogy a "tüdőnlövés" után még 5órája van kb... ha ilyen pro, akkor nem kellene ilyen hülyeségeket mondani... jah és lincoln-nak oda tudott lőni a röntgenszemével, ahova mondta, misit meg éppcsak vállbalőtte... :S volt egy rész az utolsó részben, amikor azt mondtam: "na, mindjárt jönnek a niggerek és picsánrúgnak mindenkit..." aztán úgy is lett...