A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
Liszi #21929 Mondhatjuk, hogy szar, mondhatjuk, hogy jó, esetleg "isten" volt a sorozat, mindenki máshogy látja. A 4. évad nem volt a legjobb, a legrealisztikusabb, voltak hihetetlen dolgok. De aki itt van, ezen a fórumon, az minden részt megnézett, nem hagyta abba 4x05 -nél vagy 4x10 -nél.., Őt is "izgatta" hogy mi fog történni, odaszögezte egy órára a gép elé, várta a feliratot (vagy megnézte angolul). Kitöltött egy kis időt ez a sorozat az életéből.
Számomra is voltak túlzások, már-már bohózatba illő jelenetek így a vége felé, de próbáltam nem törődni vele, és tudat alatt bíztam benne, hogy a végén ütni fog. Mindenbe bele lehetne kötni, szerintem egy 10 perces jelenet megírása után már lehet,hogy az írók se tudták, hogy mi van. Oké, lehet mondani, hogy akkor minek csinálták, erre jöhet hogy tudsz jobbat?, de akkor pedig jön a "pék-effektus".
Ez az utolsó rész nálam mindent vitt, kijött rajtam, hogy hétről-hétre mennyire vártam az új részt, még akkor is, ha lazán kitaláltam, hogy nagyjából mi történhet, de akkor pedig rácáfoltak, mert tutira nem úgy lett. Számomra nem volt happy end, egyrészt azért mert vége lett, másrészt mert bele éltem magam, lehet, hogy túlságosan is... Ez lehet, hogy gáz, meg is kérdezheti valaki, hogy "függő lettél?". Erre lehet, hogy nem tudnék konkrét választ adni, de valami volt ebben a sorozatban, amit le sem tudok írni, lehet hogy nem az egészben, lehet hogy az utolsó 20-25 perc, de ez valami kibaszott nagy lélektani dolog volt. Aki tényleg szerette a sorozatot, nem csak azért nézte, hogy jajj legyen már vége, annak biztos nem happy end, mert semmi más nem nyomatékosítothatta volna ennyire, hogy vége a sorozatnak, mint Michael halála...
(Kiváncsian várom a DVD -t, valamint a DuplaRészt, és hiányozni fog a sorozat.)
[Sry a regényért ... :)]