A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
Ragnar360 #21923 Vannak olyan dolgok amik csak akkor hagynak nyomot benned amikor már nincsennek/nem lesznek - a pb is ilyen, mivel nem annyira dráma etc. VISZONT évekig elszórakoztatott, soha nem érdekelt h fikázták sokan a 4. évadot, nekem azok is teccettek, utólag mondjuk éreztem, h nem voltak alaptalanak a vádak és talán már nem lehet tovább bonyolitani a történetet
DE - a szereplők, a karaketerek színészek etc. nagyon hozzátud nőni az ember, NEM KELL feltétlenül az a nagy rajongás mint pl a sok kis buz* tini az ilyen pop eszem-faszom nyálas zenekaráért/együtteséért
Már most megemliteném ezzel kapcsolatban, pl Mahone teljesitményét, nagyon, NAGYON jól jáccota a karakterét - volt mikor csak lestem, pl mikor a gyermekét megölték stb. maga az ember megvolt törve, ha ránéztél láttad (jó persze smink etc) és ahogy kivolt akadva, ÁÁÁ v a Szonában ott is miket alakitott ááá - nameg T-Bag is pl áhhh
És igy nagyon rossz belegondolni hogy vége, nemlátjuk őket többé együtt - mert biztosra veszem nemcsak maguk a karakterek már kötödtek egymáshoz, hanem a színészek közt is kialakul már vmiféle barátság - persze oké az fennmarad meg ilyesmi de attól mimár nem látjuk többé igy őket együtt és nem fogunk tudni arról ha ők egymást közt még tartják a kapcsolatot
Az ember nagyon megtud szokni dolgokat és ha azok jók - akkor nehezen tud elvállni azoktól egy jó sorozat is például ilyen ez is a célja (lehet) de mondják a "nagyok" h továbbkell lépni igyhát isten veled PB! Soha nem feledünk