11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • tnm #21721
    ahol én szoktam nézni (ami nem 100%-os, de imdb-nél általában megbízhatóbb)
    aszerint jövő héten duplaepizód a maradék két részhez pedig unaired van írva (illetve a 23. hoz egy jún. 2-ai angliai vetítés)
    ezt a tvrage.com-on néztem, most összevetettem tv.com-mal és ott sincs vetítési időpont megadva az utsó két részre. tehát sztem ne tessék elhinni, ami imdb-n van.

ezen kívül ezt nem tudom írta-e már valaki, de:
    "Angliában május 26-án kedden már leadásra kerül a Prison Break: The Final Break, a lezáró 2 órás film, vagyis nem kell júliusig várni."
    2009. 05. 09. 11:53 - Írta: winnie @ sorozatjunkie

amúgy mostani részre igaz, hogy akciódús volt, de megint orbitális baromságok váltották egymást. nem kezdem részletezni, mert sokan nem bírják: de nagyon örülök, hogy nemsokára vége ennek a szenvedésnek. (és nem a nézése a szenvedés, hanem amit a forgatókönyvírók, meg az operatőrök "muszájból" csinálnak) számomra guilty pleasure-ként tökéletes a maradék pár részre.

amúgy milyen szar már, hogy a nagy darab Dominic Purcell füldugóval nyomta végig a "nagy" lövöldözős jelenetét. (ami a valóságban kb 3 mp-ig tartott volna, utána headshot: game over) vagy az fülhallgató volt, és azzal koordinálták a lövöldözés közben?