11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • mephi666
    mindegy... ezen lehetne vitatkozni napokig is pár láda sör mellett... az első évadokban is voltak hülyeségek... oké... de mostanra más már szinte nincs is benne... most már lassan ott jár a sorozat, hogy a végére a 3. világháborút helyezik kilátásba, pedig úgy kezdődött, hogy lincre akartak rákenni egy gyilkosságot :) jöttek a nagyobbnál nagyobb gonoszok... az egyre nagyobb összeesküvések meg minden... úgy eltúlozták az egészet, mint mondjuk a dragon ball-t anno... mellesleg meghalasztanak/feltámasztanak embereket nonstop... egyik munkatársam a 3. évad felénél hagyta abba a nézését, mert akkor lett elege... mondtam neki, h: "nyakam rá, hogy sára él"... és úgy is lett... gagyi trükkel visszahozták... szeretem az akciófilmeket... azokon nőttem fel én is anno... de mondjuk a die hard 4.0 is hóttszar lett szerintem, annyira átment gagyiba... pedig az első 3részt imádtam... de rengeteg filmmel vagyok így... a látványra meg a csavarokra mennek rá, közben pedig gagyi lesz az egész :S