11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • mephi666
    aki a kommentemet kritizálja:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    végignézhetitek az összes kommentet... mind a húszonpárezret... soha nem fikáztam a sorozatot a 4. évad második fele előtt... igaz kb szeptemberben regeltem, de akkor is... a 3. évad még aránylag élvezetes volt... úgy néztem meg a prison break-et, hogy nem kezdtem el, amikor a retekklub elkezdte adni, hanem utána kb 1évre megszereztem a komplett 1. évadot meg a második felét... ott jártak... kb 3 nap alatt néztem meg minden részt, ami addig lement, annyira jó volt... izgalmas volt... fordulatos... kliséktől nagyrészt mentes... pörgős részek mentek általában olyan lezárással, hogy reflexből indítottam is a köv. részt... már amíg volt... utána meg nem győztem várni a folytatást... de amióta az írók sztrájkoltak, a színvonal olyan gagyiba ment át, mintha a gladiátort az esmeraldával akarnád összehasonlítani... egyszerűen nevetséges... minden részben a szereplőket szembeállítják legalább 2szer olyan problémával, hogy a paraszt azt higyje, h beledöglenek... és valami irtó gagyi módon vágják ki magukat belőle...
    egyébként azért nézem meg a köv 2részt, mert kíváncsi vagyok rá, mivel zárják le... ez kb olyan, hogy játszik az ember 1 játékkal... beleölt napokat... a játék eleje jó volt, de átment halálszarba, de azért végigviszi már, mert elkezdte... mellesleg asszonnyal újranéztük mondjuk a szívek szállodáját... 7évad... és még az is sokkal izgalmasabb/fordulatosabb, mint ami a pb lett így a végére... sajnálom, mert 10/10es sorozatból 10/4-es lett a végére... :S