11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • mephi666
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    korábban írtam, hogy a végén még kiderül, hogy a tábornok lincoln apja... hát nem sokkal lőttem mellé... de még akár ez is kiderülhet... :) lincoln apja+anyja cégesek voltak... még kiderülhet, hogy a tábornok kefélgette az anyját, megszületett lincoln... és amikor az anyja meg a tábornok lebukott, a férj kinyírta az asszonyt, a tábornok meg a férjet vagy valami hasonló... ha már ilyen szappanoperásra vették a dolgot, akkor szerintem simán belefér a végére egy ilyen csavar :S szerintem erőteljesen csuklik már a (fel)forgatókőnyvíró anyja :S majd az is kiderül, hogy mahone meg scofield bratyója, mert ő is hiperintelligens és a 2. évadban belelátott a gondolataiba és tudta, hova kell menni... vagy csak mentalista kiképzést kapnak a cégesek? esetleg uri geller is velük van? na, ez tenné be igazán a kiskaput... utolsó rész végén uri geller kézbe veszi a scylla-t és: "MÚÚÚÚÚÚKODJ!!!!" rofl lenne a javából...