A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
mephi666 #21641 én speciel amikor kijön az új rész nem nézem a topikot, amíg nem láttam... aztán nézés után kifejtem a véleményem általában a kommentek elolvasása előtt, mégis rengeteg dologban megegyezik mások kommentjeivel... :) a szarra sem azért mondják, hogy büdös, mert "birkahatás és mindenki azt mondja", hanem azért mert szar és büdös... ilyen egyszerű is lehet a dolog :) nem kell szerintem túlmagyarázni... ez a pb már rég nem ugyanaz a pb, mint régen... ezt kell elfogadni és szerintem normális, ha sokan kritikusként állnak hozzá, mert lehet rajta mit kritizálni...
írok spoilerbe egy ötletet befejezésre:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mivel egyre több a klisé, lekoppintják a dallas "epic kliséjét: misi felébred linc kivégzésének reggelén a fox riverben, a fürdőben "összefut" bagwellel, aki becélozza hátulról... lincet megfüstölik villamosszékben, aminek hatására olyan mély depresszióba süllyed, hogy szarik az egész szökésre és bagwellel boldogan élnek a boldogtalanságban, amíg meg nem halnak :) aztán ebben az esetben el lehetne fogadni a sok klisét is, mert csak egy álom volt ez a 3.5 évad, ami meg sem történt... :)
kicsit visszatérve a realitás talajára: van jópár szereplő, akinek fel kell tűnnie és már "csak" 3 rész van... szerintem nagyon megcsavargatják a dolgokat és jóeséllyel még mélyebbre süllyednek a hígfos-tengerben :S bár ne így lenne... örülnék, ha 1 rész lenne, ami ötletességben és fordulatokban minden klisét nélkülöz...