11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • G_ArchAngel #21632
    Lehet, hogy inkabb szimplan osszetett es bonyolult lett szamodra?
    En az elso evadot az OZ utan neztem meg, bar az alaptema nem hasonlit, de a kornyezet igen - az OZ utan az elso evad a vilag legszanalmasabb sorozatanak tunt, en joval kesobb kezdtem el nezni a PB-t, majdnem a 3. evaddal egyidoben.
    Az elso evad egy szerencsetlen, kiszamithato, 0, azaz zero belegondolast igenylo evad volt, Amerikaban ezert is volt nepszeru, az egyszerubb lelkeknek keszult, akik nem szeretnenek bonyolult dolgokat latni.
    Ahogy jobban kuszalodtak a szalak, kezdtek az emberek elhatarolodni tole, nem ertettek, hogy mi es miert tortenik, mar gondolkodni kellett - azaz nem is gondolkodni, inkabb figyelni.
    Egyre tobb szal tunt fel, amit osszekuszaltak - ertem, hogy ez mar egyeseknek sok volt, de talan az nem a sorozat hibaja, hogy a tortenet es dramaturgia a Baratok Kozt fole lett pozicionalva.
    Persze, lehet csak en vagyok az izlesficamos, mert szeretem a meglepeteseket es utalom a kiszamithato tortenetet.

Az egyetlen hiba Sarah feltamasztasa volt, ami egyetlen celt szolgalt - megtartani a romatikus szalat a csekely ertelmu amerikai haziasszonyoknak.